EHF EURO 2022’de grup maçları tamamlandı

EHF Euro 2022 Hentbol Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda grup müsabakaları tamamlandıktan sonra bir üst tura çıkan ekipler belli oldu ve heyecan devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda heyecan devam ediyor. Grup müsabakaları sonucunda ilk 3 sırada yer alan takımlar bir üst tur ana grup maçlarına devam ediyorlar.

A grubunda;

1-Norveç

2-Hırvatistan

3-Macaristan

4-İsviçre

B grubunda;

1-İsveç

2-Danimarka

3-Slovenya

4-Sırbistan

C grubunda;

1-Fransa

2-Hollanda

3-Romanya

4-Kuzey Makedonya

D Grubunda;

1-Karadağ

2-İspanya

3-Almanya

4-Polonya

Dün oynanan ana grup müsabakalarında 

Hırvatistan – Slovenya : 18-26

Macaristan-Danimarka: 27-29

11 Kasım 2022 Cuma Günü ( Bugün) oynanacak olan müsabakalar:

20:00 Hollanda – Almanya

22:30 Romanya – İspanya

Antrenör Gürcan Budakçı Ana Grupta oynanan Hırvatistan -SLovenya ile Macaristan-Danimarka maçlarını yorumladı:

2022 Avrupa Kadınlar şampiyonasında yedinci gün:

Ana tabloya çıkan takımların müsabakaları başladı. Ana tablonun A grubunda bulunan Hırvatistan ve Slovenya takımlarının maçında ilk yarı çekişmeli geçti. İkinci yarı Slovenya’nın iyi savunması ve kaleci performansı sayesinde 8 gol farkla galibiyete ulaştı.

Macaristan ve Danimarka ise daha çekişmeli bir maça imza attılar. 57. Dakikada 27:27 beraberlikle geçilirken, Danimarka’nın 2 golüne Macaristan cevap veremedi.

Sonucun önemli ve grup sıralamasının belirsiz olduğu bu ilk maçlarda etik davranış, motivasyon, kazanma hırsı çok daha pozitif olmakta.

Grup maçlarında İspanya ve Almanya arasında oynana maç ile Sırbistan Slovenya maçı öncesi son Sırbistan antrenmanında olanlar şampiyonada konuşulur durumda.

Bakmadan Geçme