EHF Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalistler belli oldu

Hentbol EHF Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Finalistler belli oldu.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol EHF Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde daha önce grup müsabakaları sonucunda adını çeyrek finale yazdıran Lomza Vive Kielce, THW Kiel, Barça ve Aalborg Håndbold’un rakipleri play-off serisi sonucunda belli oldu. PSG Handball, HB Montpellier, Telekom Veszprém HC ve SG Flensburg-Handewitt adını çeyrek finale yazdırdı.

Paris Saint German Handball – Elverum HANDBALL: 37-30

Hentbol EHF Erkekler Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş karşılaşmasında Elverum Handball, deplasmanda şampiyonlar ligi kupasına hasret Paris Saint German’a konuk oldu.

Norveç’te ilk maç 30-30 berabere sonuçlanırken, rövanş karşılaşmasında PSG 37-30 galip gelerek adını çeyrek finale yazdırdı.

MAÇIN ÖZETİ

 

HB Montpellier – FC Porto: 35-27

Hentbol EHF Erkekler Şampiyponlar Ligi Play-Off eşleşmelerinin içinde en ilgi çekici müsabakalardan biri olan HB Montpellier – FC Porto eşleşmesinde gülen Fransız ekibi HB Montpellier oldu ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Portekiz’de oynanan ilk maç 29-29 berabere sonuçlanırken, rövanş maçında Montpellier salondan 35-27 galip ayrıldı.

MAÇIN ÖZETİ

 

Telekom Veszprém HC – HC Vardar 1961 : 31-31

Hentbol EHF Erkekler Şampiyponlar Ligi Play-Off eşleşmelerinin içinde en zorlu müsabakalardan biri Telekom Veszprém HC – HC Vardar 1961 arasında idi.

Makedonya’da oynanan ilk maçı 22-30 kazanan Veszprem, rövanş maçında kendi evinde Vardar ile 31-31 berabera kalmasına rağmen adını çeyrek finale yazdırdı.

MAÇIN ÖZETİ

 

Pick Szeged – SG Flensburg-Handewitt: 35-36

EHF Şampiyonlar Ligi Play-Off eşlemesinin diğer bir ayağında Alman ekibi ile Macar ekibi karşı karşıya geldi. SG Flensburg-Handewitt Almanya’da ilk müsabakayı 25-21 kazanarak, rövanş karşılaşmasına avantajılı gitti. Macaristan’da oynanan karşılaşmayı 35-36 kaybetmesine rağmen Alman ekibi Pick Szeged’i elemeyi başardı ve adını Çeyrek Finale yazdırdı.

Bakmadan Geçme