EHF Şampiyonlar Ligi’nde Play-Off’lar başlıyor

EHF Şampiyonlar Ligi Play-Off müsabakaları bu akşam ve yarın oynanacak olan müsabakalar ile başlıyor.

HENTBOLHABER.NET –EHF Şampiyonlar Ligi Kadınlar 2021/22 play-off’ları öncesinde dört kulübe takviyeler geldi ve bugün Danimarka, Almanya ve Slovenya’da oynanacak ilk ayaklı karşılaşmalarla Play-Off’lar başlayacak. Beş oyuncu, Ukrayna -Rusya’da ortaya çıkan durum sonrasında yeni kulüplerine transfer oldu.

Rus Rostov-Don’dan Grace Zaadi, Beatrice Edwige ve Tatjana Brnovic olmak üzere üç oyuncu, üç farklı kulübe gitti. Olimpiyat şampiyonu Zaadi, kariyerinde çok önemli bir rol oynayan kulübü Metz’e geri döndü.

Fransa milli takımından Beatrice Edwige, geçen sezonun sonunda Györ’den ayrıldıktan sonra Rostov Don takımına gitmişti. Şimdi macaristan’a dönecek ve bu kez FTC-Rail Cargo Hungaria’ya katılacak. FTC’nin play-off’larda Krim Mercator Ljubljana ile karşılaşacak olması nedeniyle Edwige, Karadağlı çizgi oyuncusunun Krim’e transfer olması nedeniyle Brnovic ile karşılaşacak.

Krim bir takviye daha aldı ve son derece güçlü bir takviye. Geçen sezonun en golcü oyuncusu, Ana Gros, CSKA takımından evinine Slovenya’ya döndü.

Günün maçları:

CSKA 0 – 10 CSM Bucuresti
CSM Bucuresti 10 – 0 CSKA

26 Mart
FTC Rail CARGO – Krim Mercator
BV Borussia 09 Dortmund – Metz

27 Mart
Odense Handbold – Brest Bretagne Handball

Çeyrek final
BV BORUSSİA 09 – METZ GALİBİ >> Galibi Rostov-Don  ( 30 Nisan / 7 mayıs)

CSM Bucuresti – Team Esbjerg (30 nisan/ 7 mayıs)

Györy – Odense/Brest galibi (30 Nisan /7 mayıs)

Krim /FTC Rail CARGO >> Galibi Vipers (30 Nisan/7 mayıs)

Bakmadan Geçme