EHF’den Kastamonu Belediyesi GSK için övgü dolu sözler

Avrupa Hentbol Federasyonu resmi sitesi Eurohandball.com’dan temsilcimiz Kastamonu Belediyesi GSK için övgü dolu sözler.

ÖZEL HABER/HENTBOLHABER.NET – Eurohandball.com’da yayınlanan Sergey Nikolaev imzalı haberde, 21 Ocak Pazar günü oynanan Kadınlar EHF Kupası A, B ve D Grubu müsabakalarına yer verildi.

Eurohandball.Com’da yer alan haberin başlığında Kastamonu Belediyesi GSK olurken, “Kastamonu üçüncü zaferine ulaştı” denildi ve haberin içeriğinde A, B ve D grubunda oynanan müsabakalara yer verildi.

Haberin devamında Kastamonu Belediyesi GSK ile ilgili şöyle denildi:

“Türkiye şampiyonu EHF Kupası grup aşamalarında sınır tanımıyor. Viborg ve Gdynia galibiyetlerinin ardından, heyecanlı bir oyun ile Byasen’i yenmeyi başardı ve 6 puanla C Grubunun zirvesinde yer aldı” 

Sergey Nikolaev’in devam eden haberinde, Tutkulu taraftarlarının desteği ile temsilcimizin, müsabakanın başında oyunun kontrolünü belirlediği ve kolay goller ile ilk yarıyı üstün kapattığı vurgulandı.

Müsabakanın ikinci devresinde Byansen’in agresif savunma sergilemesine ve oyunun ritmini bulmasına rağmen, Kastamonu Belediyesi GSK’nın 30:28 galibiyete ulaştığı aktarıldı.

Müsabakada Serpil İskenderoğlu’nun da en skorer oyuncu olduğu vurgulandı.

Haber

HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

 




Bakmadan Geçme