Elazığ Derbisi Medical Park’ın

Hentbol Kadınlar 1.Lig A Grubunda Elazığ derbisinde gülen taraf Elazığ Medical Park oldu.

Hentbol Kadınlar 1.Ligi A Grubunda iki Elazığ takımını getiren  mücadelede 24-33 gibi farklı bir skorla kazanan Elazığ Medical Park , Lige iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübünü farlı yenen Elazığ Medical Park Spor Kulübü Antrenörü İsmail BAYRAKTAR bugün yapmış olduğu açıklamada: "İki taraf içinde heyecanlı ve centilmence bir müsabaka olduğu kanısındayım. Liglerde ilk maçlar her zaman tehlikeli ve zordur. Takım olarak bizde ilk maçın verdiği heyecanla müsabakaya çok kötü başladık. Ancak Oyunun ikinci yarısında ağırlığımızı koyarak, 4 sayı yenik durumdan 9 sayı öne geçmeyi başardık ve müsabakayı 33-24 kazandık. Kötü oynadığımız halde maçı kazanmasını bilen sporcularımı kutluyorum.  Bayramdan sonraki hafta geçen sene Süper Ligde Gazi Üniversitesi Spor Kulübü adı ile mücadele eden ve bu sene isim değişikliğine gitmiş ve birçok sporcusunuda hala korumakta olan grubumuzun güçlü takımlarından Ankara Gazete Yeni Mahalle ile karşılaşacağız. Bu müsabakayı çok önemsiyoruz. İnşallah bu maçı da kazanıp yolumuza kayıpsız devam ederiz.  Bu yıl Spor malzemeleri konusunda her türlü desteği bizden esirgemeyen Tiryaki Spora ve maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan seyircimize teşekkür ederiz." dedi.

Düzeltme: Yukarıda daha önce yayınlanan haberimizde Ankara Gazete Yeni Mahalle Spor Kulübünün, Gazi Üniversitesi Spor Kulübünün devamı şeklinde konumlandırılmış, ancak doğrusu Gazi Üni. Kadın hentbol takımını kapatmış, ordaki bir çok sporcuda diğer kulüp Ankara Gazete Yeni Mahalle Spor Kulübüne transfer olmuştur.

Gazi Üni. Spor Kulübünün ismi değişerek faaliyette bulunan Spor Kulübü değildir.

Bilginize sunarız.

Hentbolhaber.Net  29.10.2012
 

Bakmadan Geçme