Elazığ Sosyal Yardımlaşma, sponsoru ile güçlendi

2020-2021 Sezonunda Kadınlar Hentbol Süper Liginde mücadele edecek olan Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübüne yeni sezon öncesi Medicalpark sağlık sponsoru oldu.

HENTBOLHABER.NET – Elazığ’da hentbolun gelişmesi için altyapılarda ön plana çıkan Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü, Türkiye’nin en önemli sağlık üslerinden biri olan Medicalpark Hastanesi ile sağlık sponsorluğu sözleşmesine imza attı.

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Kulübü Derneği Antrenör ve başkan İsmail Bayraktar yaptığı açıklamada:

“2010 yılında sosyal bir spor kulübü olarak kurduğumuz derneğimizle bir hentbol takımı oluşturmuştuk. Bu hentbol takımının diğer takımlardan farklı bir özelliği vardı buda hem sosyal bir projeydi hem de dezavantajlı ailelerin kız çocuklarından oluşuyorlardı. Tabi bizde o zamanlar derneği spor kulübünü kurarken amacımız kız çocuklarının hem okuma oranına destek olmak hem bu çocukları lisanslı sporcu yapmak hem de bir aile ortamı oluşturmaktı” dedi.

“Türk Spor Tarihinde bir ilke İmza Attılar”

İsmail Bayraktar devam eden açıklamalarında; “Bu takım inanılmaz şeylere imza attı. Önce bölgesel lig, ikinci lig ve birinci ligden sonra Türkiye kadınlar süper ligine yükselerek Türk tarihinde Türk spor tarihinde bir ilke imza attılar. Çünkü bugüne kadar böyle bir proje olarak başlayıp hiçbir transfer yapmadan kendi öz evlatlarıyla süper lige çıkan ilk takım olarak tarihe geçtiğimizi düşünüyorum. Ben bütün emeği geçenleri gerçekten kutluyorum”

“MedicalPark 2010 yılında da vardı 2020’de de var!”

“Tabi biz bu işe başlarken ve hala bizim yanımızda olan  hep Medicalpark vardı. 2010 yılında da vardı şu an 2020 yılındayız, süper lige çıktık yine yanımızdalar. Ben hepsinden Allah razı olsun diyorum çünkü tek tek bizlere çok emekleri geçti. Bu bir proje ama Elazığ’ın bir takımı bu takımı hep beraber ayağa kaldırmak zorundayız. Sağlık yönünden de Medicalpark her zaman elini taşın altına koydu. Burada Mahmut beye, Esin hanıma ve tüm personele sonsuz teşekkürler ediyoruz. Bugün protokol imzaladık. Hayırlara vesile olur inşallah. 2020-2021 sezonunda Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde de kazasız belasız bir sezon geçiririz ve bu zor süreçte pandemi sürecinde kısa sürede sonuçlanıp bizden giderse seyircili bir şekilde Elazığ halkına güzel maçlar seyrettirmek istiyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

İmzalanan sözleşme sonrası konuşan Medicalpark Kurumsal İletişim Müdürü Esin Yamaç Erten:

‘’Adımızı şehrimizi süper ligde temsil edeceğiniz için teşekkür ediyoruz’’ dedi. ”Bugün burada Elazığ sosyal yardımlaşma spor kulübü derneği kadın hentbol takımıyla Elazığ Medicalpark arasındaki sağlık hizmetleri sponsorluk sözleşmesi için bulunuyoruz. 2010 yılından beri devamlı yaptığımız sağlık hizmetleri sponsorluk sözleşmelerini 2020-2021 sezonunda da devam ettireceğiz. Tüm sporcularımıza teknik ekibimize hem maç sırasında hem antrenmanlarda hem de normal zamanlarda her türlü sağlık sorunlarında on yıldır yanlarında olduk bundan sonraki on yıllar boyunca da inşallah yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kendilerine özellikle şehrimizi adımızı süper ligde temsil edecekleri için teşekkür ediyoruz. Elazığımızın güzide bir takımını süper ligde görmekten gurur duyuyoruz. Yüz akımız oldunuz. Sizlere 2020-2021 sezonunda başarılar diliyoruz. ‘’ dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR…

Bakmadan Geçme