.
HESABIM
Üye Ol

Elazığ’da ikinci kez covid problemi

Elazığ’da ikinci kez covid problemi

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü’nde ikinci kez Covid-19 krizi yaşanıyor.

Haberin Tarihi: 24 Ekim 2020

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi 5. hafta Yenimahalle Belediyespor ile Elazığ  Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü’nde ikinci kez ortaya çıkan pandemi krizi bu haftaki müsabakalarının ertelenmesine sebep oldu. Daha önce takımda covid-19 testi pozitif çıkan ve tedavi görev hentbolcunun iyileştikten sonra ikinci kez pandemi krizi ile karşı karşıya kalması salgının boyutunu tekrar ortaya koydu. Ayrıca temasa bağlı olarak 8 sporcunun da izole hayata alındığı öğrenildi.

Süper Lig’de her hafta Covid testleri olarak kan testini değil, PCR testini yaptırdıklarını belirten Başantrenör İsmail Bayraktar, “Bizler takımımızın sağlığını önemsiyoruz. Gerekli tedbirleri alarak sporcumuzun tekrar tedavisini başlattık” dedi.

Bir Yorum Yazın