Eler , “Bizde Varız” Programı’nın Konuğu Olacak

Trt Spor Kanalında yayınlanan , Spor Gündemi programının , Biz de Varız köşesinin şuanki canlı yayın konuğu İşitme Engelliler Spor Federasyonu ( TİESF ) Yürütme Kurulu Asbaşkanı ve Milli Takımlar Baş Antrenörü Serdar Eler.

Trt Spor Kanalında yayınlanan , " Spor Gündemi " programı , Biz de Varız köşesinde yarın saat 09:00 ‘da  , işitme Engelliler Spor Federasyonu ( TİESF ) Yürütme Kurulu Asbaşkanı ve Milli Takımlar Baş Antrenörü Serdar Eler  , Samsun’da gerçekleşecek olan  İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası ile ilgili açıklamalarda bulunacak.

Haber  İşitme Engelliler Spor Federasyonu ( TİESF ) Yürütme Kurulu Asbaşkanı ve Milli Takımlar Baş Antrenörü Serdar Eler , Hentbolhaber.Net’e yaptığı açıklamada , " Engelli sporlarından haberler veren, sporcuları, federerasyonları, kulüpleri tanıtan programda bu hafta Hentbol konuşacağız.

Engelli sporlarına gönül ve emek verenlerin ağırlandığı bu köşenin bu haftaki konuğu ben olacağım.  Haziran ayında Samsun’da gerçekleşecek olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası ile ilgili çalışmalarımız ve hedeflerimiz hakkında açıklamalarda bulunacağım. " dedi.

Bakmadan Geçme