Bayanlar Süper Liginin ilk devre lideri Ankara Yenmahalle Belediyespor’da Antrenör Serdar Eler, ikinci devrenin daha zorlu müsabakalara sahne olacağını belirtti.
Yarın(10 Aralık Salı günü) Rize’de Pazar Spor ileTürkiye Kupası 2.Tur rövanş müsabakasına çıkacak olan Ankara Yenimahalle Belediyespor ilk maçtaki 24 sayılık farkın rahatlığında olacak.
Bayanlar 1.Lig ekibi Pazar Spor’a karşı galip gelerek yoluna devam etmek isteyen Ankara Temsilcisinde Serdar Eler şu açıklamalarda bulundu: "
Ligin ilk devresini 8 galibiyet ve 1 beraber ile lider olarak tamamladık. Bütün rakiplerimizin bizden puan almak için sahaya çıktığının bilincindeyiz. Bizde her rakibimize değer verip , ciddiye alıp buna göre hazırlanıyoruz. İkinci devre başlangıcına kadar programlı ve yoğun bir şekilde antremanlarımız sürdürüp hazırlanacağız.
BAYANLAR SÜPER LİGİNDE KALİTE ARTTI
Hentbol Bayanlar Süper ligin kalitesi bu sene arttı. İkinci devre çok daha zorlu ve çekişmeli geçecek. Bizim hedefimiz ligde şampiyon olarak , Ankara ve Yenimahalle’nin adını duyurup , Avrupa Arenası’nda ülkemizi ve takımımızı en iyi şekilde temsil ederek başarıdan başarıya koşmak olacak."dedi.
2022-2023 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu final serisinde... Haberin Devamı..
Kadınlar Süper Ligi'nde İzmir Büyükşehir Belediyesi üçüncü... Haberin Devamı..
2022-23 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi'nde oynanan Final Serisi maçında... Haberin Devamı..
Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Birol Ünsal, Kastamonu Belediyesi Gençlik... Haberin Devamı..
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Hentbol Kadınlar Süper Ligi... Haberin Devamı..
Kastamonu Belediyesi Spor Kulübünün antrenörü İbrahim Belet açıklamalarda... Haberin Devamı..
2022-23 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi'nde Kastamonu Belediyesi ile Konyaaltı... Haberin Devamı..