Eler: “İkinci Devre Daha Zorlu Olacak”

Bayanlar Süper Liginin ilk devre lideri Ankara Yenmahalle Belediyespor’da Antrenör Serdar Eler, ikinci devrenin daha zorlu müsabakalara sahne olacağını belirtti.

Yarın(10 Aralık Salı günü) Rize’de Pazar Spor ileTürkiye Kupası 2.Tur rövanş müsabakasına çıkacak olan Ankara Yenimahalle Belediyespor ilk maçtaki 24 sayılık farkın rahatlığında olacak.
Bayanlar 1.Lig ekibi Pazar Spor’a karşı galip gelerek yoluna devam etmek isteyen Ankara Temsilcisinde Serdar Eler şu açıklamalarda bulundu: "

Salı günü Türkiye kupası rövanş müsabakasında RizePazarspor ile karşılaşacağız. Kupanın ilk maçında evimizde galipgeldik. Bu maçıda kazanıp kupada yolumuza devam etmek istiyoruz. 

Liginilk devresini 8 galibiyet ve 1 beraber ile lider olarak tamamladık.Bütün rakiplerimizin bizden puan almak için sahaya çıktığınınbilincindeyiz. Bizde her rakibimize değer verip , ciddiye alıp buna görehazırlanıyoruz. İkinci devre başlangıcına kadar programlı ve yoğun birşekilde antremanlarımız sürdürüp hazırlanacağız. 

Haber

                            

BAYANLAR SÜPER LİGİNDE KALİTE ARTTI

Hentbol Bayanlar Süperligin kalitesi bu sene arttı. İkinci devre çok daha zorlu ve çekişmeligeçecek. Bizim hedefimiz ligde şampiyon olarak , Ankara veYenimahalle’nin adını duyurup , Avrupa Arenası’nda ülkemizi vetakımımızı en iyi şekilde temsil ederek başarıdan başarıya koşmakolacak."dedi.

 
 

Bakmadan Geçme