Eler: Parolamız şampiyonluk

Son şampiyon Yenimahalle BSK, sezon öncesi çalışmalarında vites yükseltti.

HENTBOLHABER.NET – Teknik patron Serdar Eler yönetiminde sezon öncesi hazırlık çalışmalarını Ankara’da sürdüren Yenimahalle Belediyesi SK, bu dönemde 76 idman ve 8 hazırlık maçı yapacak.

Çalışmaların ilk etabını Cuma günü bitirecek olan mavi beyazlılar, ikinci etap çalışmaları için 14 Ağustos’ta Polonya’ya uçacak. Altın Kanatlı Melekler, Polonya’da gerçekleştirilecek kamp sonunda Avrupa’da elit takımlarının katılacağı bir hazırlık turnuvasında mücadele ederek, sezon öncesi çalışmalarını noktalayarak yurda dönecek.

MAJA SOKAC ANKARA’DA

Üst üste şampiyonluklar ve kupa zaferleriyle kadın hentbolunun önemli ekiplerinden biri haline gelen Yenimahalle BSK, şampiyonluğu getiren kadrosunu büyük ölçüde korudu. Önemli transferlerle gücüne güç katan mavi beyazlılar, gözünü Avrupa’ya dikti.

Fransız milli kaleci Armelle Attingre ve Kamerunlu milli kaleci Isabelle Noelle’yi alarak kalesini güçlendiren Ankara ekibi, Makedon devi HC Vardar’dan da Hırvat yıldız Maja Sokac’ı transfer etti. Geçen sezon Genç Uşak Spor’a giden Buket’i tekrar yuvaya getiren Yenimahalle, Anadolu Üniversitesi’nden 21 yaşındaki milli oyuncu Sabiha’yı da renklerine kattı.

ELER HER ZAMANKİ GİBİ İDDİALI

Sezon öncesi çalışmalarına ve transferlere değinen Antrenör Yrd. Doç. Dr. Serdar Eler; “Oldukça verimli bir sezon öncesi dönemi geçiriyoruz, sakatımızın olmaması büyük avantaj. Şampiyonlar Ligi ön elemesine başlamadan önce en az 6 tane üst düzeyde hazırlık maçı oynayacağız, bu da iyi bir rakam. Kulübümüze çok teşekkür ediyoruz, inanılmaz bir destek ve teşvik var” dedi. Eler; “Geçen sene şampiyon olan takımın yüzde 80’ini kadroda tuttuk. Şampiyon takımın kemik kadrosu devam ediyor. İhtiyaç gördüğümüz yerlere faydalı olacak transferler yaptık. Son 3 sezonda olduğu gibi sezona şampiyonluk parolası ile başlayacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Bakmadan Geçme