Eler:'Ligdeki ve Türkiye Kupası'ndaki başarımızdan dolayı mutluyuz'

Yenimahalle Bld. Spor Kulübü'nün antrenörü Serdar Eler hentbolhaber.net'e ligin kendileri açısından nasıl geçtiğini dile getirdi.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi son haftasında  Yenimahalle Bld. Spor Kulübü evinde Görele Bld. Spor Kulübü’nü ağırladı. Maçın sonunda 36-34 skor ile galibiyet kazanan Yenimahalle Bld. Spor Kulübü bu galibiyet ile ligin son haftasını beşinci sırada tamamladı.

Yenimahalle Bld. Spor Kulübü’nün antrenörü Serdar Eler hentbolhaber.net’e ligi kendi hedefleri açısından değerlendirdi.

Eler, “Ligin son maçında, kendi sahamızda galibiyet kazandığımız için mutluyuz. İzleyenler açısından renkli bir müsabaka şeklinde geçti. Bu maçın bizim için önemi, olası bir beşincilik noktasında ki biz ligi beşinci sırada tamamladık. Bu noktada Avrupa Kupalarına katılma şansımız devam ediyor. Böyle uygun bir sistem içinde belki Avrupa Kupalarına katılabiliriz. Bu sene gençleşen bir takım olarak ligi beşinci sırada tamamlayarak, Türkiye Kupasında da üçüncü olduğumuz için oldukça mutluyuz. Bizim için olabilecek en iyi sonuçlardan birisiydi. Yenimahalle Bld. Spor Kulübü her zaman Avrupa Kuplarına katılmayı hedeflemektedir. Bundan sonrasında da imkânlarımız dâhilinde Avrupa Kupalarına katılıp, orada da başarımızı sürdürmek istiyoruz. Ligin tamamlanması ile birlikte iç transfer konusunda da arkadaşlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede sonuçlanacaktır.”

Yenimahalle Bld. Spor Kulübü oynamış oldukları 22 maçtan 12 galibiyet ve 10 mağlubiyet alarak toplamda 24 puan ile ligi beşinci sırada tamamladı.

Bakmadan Geçme