Elif Sıla Aydın: “Mücadele fizikselden çok psikolojikti”

EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nı kazanan Konyaaltı BSK, hentbolda Türkiye'ye ilk Avrupa şampiyonluğunu getiren takım oldu. Ekibimiz, Club Balonman Atletico Guardes’i Antalya'da 33-20 mağlup ederek kupaya uzandı. Finalin ilk maçını İspanyol ekip 23-17 kazanmıştı.

FULYA ÖKTEM / HENTBOLHABER.NET – EHF Kadınlar Avrupa Kupası’nı kazanan Konyaaltı BSK, hentbolda Türkiye’ye ilk Avrupa şampiyonluğunu getiren takım oldu. Ekibimiz, Club Balonman Atletico Guardes’iAntalya’da 33-20 mağlup ederek kupaya uzandı. Finalin ilk maçını İspanyol ekip 23-17 kazanmıştı.

Sol Kanat Elif Sıla Aydın ise mücadelenin fizikselden çok psikolojik olduğunu ve sonunda galip gelen oldukları için mutlu olduklarını belirtti.  Rakip takımı tebrik eden Aydın, Türkiye’ye ilk Avrupa kupasını getirdikleri için ayrıca gururlu ve mutlu olduğunu ifade etti. Elif Sıla Aydın, 13 sayı farkla biten maç için; “Ortaya koymamız gereken oyun buydu. Mücadeleyi bırakmadık ve bence bugün çok şeyi ispat ettik” dedi. 

Bundan sonraki hedefleri sorulan Aydın; “Elimden gelenin en iyisini yapmak her zaman hedefim. Avrupa’daki üç numaralı kupayı aldık, bundan sonra diğer kupalarda da umarım başarımız olur. Çalışmaya devam edeceğiz” yanıtını verdi.

 

Bakmadan Geçme