Gol Kraliçesi Elif Sıla Aydın, Polonya'ya Transferini Değerlendirdi

Polonya'nın PR Koszalin takımına transfer olan milli oyuncu Elif Sıla Aydın, transferi ile ilgili Hentbolhaber.net'e açıklamalarda bulundu.

A Milli Kadın Hentbol Takımı ve İzmir BBSK'nın başarılı sol kanat oyuncusu Elif Sıla Aydın, Polonya'nın PR Koszalin takımına transfer oldu. Elif Sıla Aydın, yeni transferi ile ilgili Hentbolhaber.net'e heyecan verici açıklamalarda bulundu.

Kariyerine doğduğu yerde, Yenimahalle Belediyespor'da başlayan Elif Sıla Aydın, 2014-15 Kadınlar EHF Kupası, 2015-16 Kadınlar EHF Kupa Galipleri Kupası ve 2015-16 Kadınlar EHF Şampiyonlar Ligi maçlarında yer aldı. 2014-15 sezonunun sonunda lig şampiyonu olan Aydın, takımıyla 2015 Türkiye Kupası'nı kazandı. 

2015 yılında Türkiye Kadın Milli Hentbol Takımı'nda forma giyen Aydın, 2016 Avrupa Kadınlar Hentbol Şampiyonası eleme maçlarında da mücadele etti.

Forma giydiği İzmir Büyükşehir Belediyesi Takımı'nda, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde normal sezonu geride bırakan Elif Sıla Aydın, 167 gol ile sezonu 'Gol Kraliçesi' olarak tamamladı.

Gol Kraliçesi Elif Sıla Aydın, Polonya'ya Transferini Değerlendirdi

Elif Sıla Aydın'ın Kariyeri

Elif Sıla Aydın, A Milli Kadın Hentbol Takımı ve İzmir BBSK'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise Polonya'nın PR Koszalin takımında kariyerine devam edecek.

PR Koszalin ve Polonya Ligi

PR Koszalin, Polonya'nın köklü hentbol takımlarından biri olup, Polonya Hentbol Ligi'nde önemli bir yere sahiptir. Elif Sıla Aydın'ın bu transferi, Polonya ligine olan ilgiyi artıracak ve Türk hentbolunun uluslararası alandaki temsilini güçlendirecektir.

Elif Sıla Aydın'ın Transfer Açıklamaları

Milli hentbolcu Elif Sıla Aydın, Polonya liginde mücadele edecek olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu belirtti. Aydın, transferiyle ilgili Hentbolhaber.net'e şunları söyledi:

"Polonya liginde mücadele edecek olduğum ve benim için de yeni bir deneyim olacağı için heyecanlıyım, mutluyum. Farklı bir kültürün içinde çalışacak olmak hentboluma ve bana mutlaka olumlu şekilde yansıyacaktır. Ben de kendimi ve ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim."

Bakmadan Geçme