Emeklerin Karşılığını Sürekli Almaktayız

Sivas’ta düzenlenen Yıldız Kızlar Grup Birinciliğinde şampiyon olan Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Hentbol Takımı Malatya’ya döndü.

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Hentbol takımı, HentbolFederasyonu’nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan, 25 – 28 Mart2013 tarihleri arasında Sivas’ta yapılan Yıldız Kızlar GrupBirinciliğinde başarılı olduktan sonra,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, ziyarette yaptığı konuşmada, "Hentbol takımımıza verdiğimiz emeklerin karşılığını sürekli almaktayız. Sivas’ta yapılan Yıldız Kızlar Grup Birinciliğinde de Hentboltakımımız bir üst grupta yarışmalarına rağmen rakiplerini farklıyenerek şampiyon oldular. Umarım 11 – 14 Nisan 2013 tarihleri arasındaİlimizde düzenlenecek olan Türkiye HentbolYıldız Kızlar Yarı Final Şampiyonasında da derece elde ederek bizlerebir mutluluk daha yaşatacaklarına inanıyorum. Grup birinciliğindeşampiyon olmaları nedeniyle hem sporcularımızı, hem de antrenörümüz YelizÇakır ‘ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme