Emniyet Müdüründen Tam Destek

Malatya’nın Doğanşehir Lisesi tarafından kurulan bayanlar Hentbol takımına Doğanşehir Emniyet Müdürlüğü destek verdi.

Doğanşehir METEM Lisesi salonunda yapılan törende Doğanşehir EmniyetMüdürü Dr. Turgut Tatar, Lise Müdürü Serkan Yılmaz, METEM Müdürü HaşimCansız, beden eğitim dersi öğretmenleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Doğanşehir’de yapılan ve  Doğanşehir lisesinde kurulan Hentbol Kızlar takımınınçalışmalarını Doğanşehir METEM lisesinde izleyen Emniyet Müdürü Dr.Tatar, "İlçede pek tanınmayan hentbol sporunu tanıtıp sevdirerek, başarılarınıberaberce kutlayacağız. Beden eğitim hocalarımızla yaptığımızistişareler sonunda bu kanıya vardık. Yerinde bir karar vermişiz. Bundansonra Doğanşehir Lisesi Hentbol Takımı’nın yanındayız ve tümihtiyaçlarını karşılayacağız. Doğanşehir genelinde farklı projeleri,sizlerle paylaşacak ve yakında  bin 500 kişilik uçurtma şenliğimiz olacak. Bunu da ileri günlerde sizlerle paylaşacağız" dedi. Turgut Tatar,  yakında Doğanşehir Emniyet Spor Kulübünün kurulacağı müjdesini verdi.

Doğanşehir Lisesi Müdürü Serkan Yılmaz ise, "Doğanşehir Lisesiöğrencilerinden oluşan Hentbol Takımının il ve bölge bazında başarılarımevcuttur. Bizler gerekli maddi manevi desteği sağlıyoruz. Hocalarımızözverili olarak çalışıyorlar emniyet müdürümüzün ilgisine teşekkürederiz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme