Emre Aksoy: 'Sezon öncesi planlarımızı çok iyi yaptık”

Zağnos Spor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy, hentbol ve futbol takımlarının liglerdeki durumlarını değerlendirdi.

Erkekler Süper Ligi’nde 1 maç eksiğiyle, namağlup olarak 2’inci sırada yer alan Kırmızı-Mavi-Beyazlılar, Kadınlar Süper Ligi’nde de geride kalan 4 haftada 3’üncü sırada yer alıyor.

Emre Aksoy Hentbol takımları ile ilgili olarak düşüncelerini şöyle paylaştı:

HENTBOLDA SERİ PEŞİNDEYİZ

Takımların göstermiş olduğu performanslardan dolayı memnun olduğunu ifade eden Aksoy; “Sezon öncesi planlarımızı çok iyi yaptık. Gerek hentbolda gerek futbolda olsun, her branşımızda başarılı olabilecek kadrolar oluşturmaya çalıştık. Bunun için önce her branşa ayrı ayrı yönetimler oluşturduk ve her yöneticinin tek branşa odaklanmasını sağladık. Şuan geldiğimiz noktada işlerin yolunda gittiğini görüyoruz. Erkek hentbol takımımız Beşiktaş, Göztepe, Trabzonspor gibi takımların bulunduğu ligde şuan 2’inci sırada ve yenilmeyen tek takım. Kadın Hentbol takımımız sıralama olarak iyi bir yerde. 3’üncü sırada bulunuyor. Daha da yukarıda olabilirdi. Çünkü kendi evimizde son saniyelerde aldığımız bir beraberliğimiz ve deplasmanda iyi oynamamıza rağmen kaybettiğimiz maçlar var. Orada bir seri yakalamak hedefindeyiz. Bu hafta galip geldiler. İnşallah devamı gelecek” dedi.

TARAFTARA SESLENDİ: SPORDA EN MUTLU AN KUPA’DIR
Trabzon’u en iyi şekilde 3 takımla temsil etmek için çalışacaklarını söyleyen Aksoy; “Trabzon bir spor kenti. Burada insanların en çok okuduğu, en çok izlediği, bir araya geldiklerinde en çok konuştukları şey spor. Böylesine spora bağlı, böylesine sporla iç içe olan bir şehir için başarı ve başarılar lazım. Sporda en mutlu an Kupa’dır. Taraftar bir takımdan her şey bekler ancak en çok Kupa bekler. Onun için biz de Trabzon’a kupa ve ya kupalar getirme gayreti içerisindeyiz. Bizim onlardan bu süreçte tek bir şeye ihtiyacımız var; Daha çok tribün desteğine. Hiçbir müsabakamızdan bilet veya ücret talep etmiyoruz. Her hafta sonu ya hentbolun ya da futbolun Trabzon’da maçı oluyor. Buyursun gelsinler. Biz kazandıkça Trabzon sporu kazansın. Sevinçler artsın, beklentiler karşılansın” açıklamasında bulundu.

Bakmadan Geçme