Emre Aksoy’a anlamlı ziyaret

Kadınlar Süper Ligi’nde ilk yarına damga vuran Zağnos SK oyuncuları, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Zağnos Spor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy'u çalışma ofisinde ziyaret ederek tebrik ettiler.

Zağnos Spor Kadın Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim, yöneticiler Abdülaziz Baş ve Sezgin Üstün’ün de bulunduğu ziyarette, takım kaptanı Serpil Çapar, Aksoy’a tüm takım adına çiçek takdim etti. Ziyaretten ötürü son derece mutlu olan Aksoy, tüm oyuncularla tek tek tokalaşarak teşekkür etti.

AKSOY: TEMPOYU YÜKSELTECEĞİZ”

Trabzonspor’daki görevinden dolayı Zağnosspor’u ihmal etmeyeceğini ziyaret esnasında dile getiren Aksoy, “Zağnosspor’da da Trabzonspor’da da başarı için çaba sarf edeceğiz. Trabzonspor’da yönetim kurulu olarak bir hedefimiz var. 50.yılda şampiyonluk. Zağosspor’da da hedeflerimiz var. Hentbolda bu sezon play-off gruplarında final oynayan takım biz olmalıyız. Futbolda da inşallah 3.lig’e çıkacağız. Hedeflerimiz bizim için önemli. Trabzonspor da bizim için önemli. Biri var diye diğerini asla aksatmayacağız. Bundan sonra sadece biraz daha fazla tempoyu yükselteceğiz” dedi.

SELİM: “ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ”

Zağnosspor Kadın Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim ise Aksoy’u tebrik ettiğini belirterek, “Çok zor bir görev. Trabzonspor çok büyük bir camia. Aksoy’un orada göstereceği başarı hepimizi gururlandırır. Biz kulübümüz adına gerçekten sevindik. Bizim için övünç kaynağı. Tebrik ediyoruz. Takımımız adına başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.




Bakmadan Geçme