Emre Aksoy’dan Gazetecilere Kutlama Mesajı

Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında gazetecilerin kamuoyunun bilgilendirilmesinde, toplumsal sorunların gündeme taşınmasında, haber peşinde yağmur, kar, çamur ayırt etmeksizin gece gündüz emek harcadığını belirten Aksoy; “Doğru ve objektif habercilik adına bu ulvi ve zor mesleği icra eden tüm yerel ve ulusal gazete çalışanlarının 10 Ocak Gazeteciler gününü kutlarım” dedi.

ÖVGÜYÜ HAK EDİYORLAR

Açıklamasının devamında Aksoy, Gazeteciler toplumun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi konusunda çok ağır bir yükü sırtlarında taşımaktadır. Bu yükü taşırken bin bir zorluklarla karşılaşmaktadırlar. Kimi zaman tehdit, kimi zaman hakaretle karşılaşmaktadırlar. Bundan daha kötüsü ise kaleme aldıkları yazılar dolayısıyla öldürülmeleridir. Fakat, bu zorluklara rağmen yılmadan, pes etmeden çalışan tüm gazetecilerimiz şüphesiz büyük övgüyü hak etmektedir.”

“Gazetecilere sadece 10 Ocak’ta değil, her zaman değer verilmesini bekliyor, onların sorunlarının çözümü konusunda daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olunmasını temenni ediyorum. Şahsım ve Zağnos Spor Kulübü yönetim kurulu üyelerim adına tüm çalışan gazetecilerimizin günü kutluyorum” dedi.

Bakmadan Geçme