“En büyük favori Yenimahalle Belediyesi SK”

Fotoğraf: Ekrem Özsoy
Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde 3. hafta maçında Yenimahalle Belediyesi SK, Trabzon Zağnos Spor Kulübünü ağırladı.

HENTBOLHABER.NET – Rakibini Trabzon’a eli boş gönderen Yenimahalle, ligde çıktığı 3 karşılaşmadan da galip ayrılarak, puanını 6’ya çıkardı ve zirveye ortak oldu.

Yenimahalle Belediyesi Teknik Direktörü Serdar Eler, Zağnos Spor Kulübüne karşı alınan galibiyetin önemli olduğunun altını çizerek, hücumda yaşanan sıkıntılar nedeniyle farkın az olduğunu belirtti.

Eler, “Zağnos, bu sezon yaptığı flaş transferlerle şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerimizden biri haline geldi. Zor bir maç olacağını biliyorduk” dedi.

Yeliz’in sakatlığının kendilerini zorladığını ifade eden Eler, “Yeliz Özel’in bir sakatlığı vardı. Olga da maçın hemen başında ayağından sakatlanınca hücumda aksaklıklar yaşadık. Bu sürede de skor üretemedik. Yeliz’in mevkisinde oynayan Dina tam hazır değil. Aslında bu maçta Yeliz’in oynamaması lazımdı ancak ‘Kendimi denemek istiyorum’ deyince oynattık” diye konuştu.

Maç boyunca iyi savunma yaptıklarına değinen Eler, “Hücumda yaşanan sıkıntıyı iyi savunmamızla düzelttiğimize inanıyorum. Kalecimiz yavaş yavaş takıma ısınmaya başladı. Yaptığı kurtarışlarla oyuna katkıda bulundu. Zağnos bir ara 3 gol öne geçti. Hemen peşinden 3 gol biz öne geçtik. Bir anda 6 gollük bir performans bizim takımımızın kalitesini gösteriyor. Takımın iskeletini korumamız ve yeni gelenlerin kalitesiyle maçı kazandık” dedi.

Bakmadan Geçme