Mustafa KOZAK / ANTALYA, (DHA) – ANTALYA’da bu yıl 16’ncısı düzenlenen Miss Mediterranean Güzellik Yarışması’nda, aynı zamanda Muratpaşa Belediyesi Hentbol Takımı oyuncularından Romen asıllı Türk vatandaşı Raema Mungıu birinci oldu.
Tanıtım Production tarafından düzenlenen yarışmanın Hotel Su’da düzenlenen final gecesinde 12 kraliçe adayı, oldukça heyecanlıydı. Jüri başkanlığını Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı avukat Cansel Çevikkol Tuncer’in yaptığı yarışmada Raema Mungıu kraliçe seçildi. Gecede 17 yaşındaki Sinem Külük ikinci, 18 yaşındaki Sinem Atıcı üçüncü oldu. 21 yaşındaki Duygu Cerit’in Miss Suat Tuncay güzeli seçildiği yarışmada, 17 yaşındaki Betülay Elma da Konyaaltı güzeli oldu. Yarışmanın en küçük finalisti 16 yaşındaki Tuğba Özdoğan ise Demre Güzeli seçildi. 18 yaşındaki Deniz Sögütçük’ün basın güzeli seçildiği yarışmada, 22 yaşındaki Mesude Uysal internet güzeli seçildi.
Halen Muratpaşa Belediyesi’nin hentbol takımında oynayan Mungıu, kraliçelik sevincini takım arkadaşlarıyla yaşadı. Mungıu, tacını geçen yılın kraliçesi Gizem Aktaş’tan devraldı.
Antalya’ya yerleşen Romanyalı bir ailenin kızı olduğunu söyleyen Mungıu, 5 yaşından beri Antalya’da yaşadığını, aynı zamanda Türk vatandaşı olduğunu belirtti. Halen Muratpaşa Belediyesi’nin hentbol takımında oynadığını, aynı zamanda bu yıl üniversiteye başlayacağını anlatan Mungıu, çok heyecanlı, bir o kadar da mutlu olduğunu söyledi.
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 12. hafta karşılaşmaları, bugün oynanan ve... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler Süper Ligi 13. haftası bugün oynanan iki maçla... Haberin Devamı..
Hentbolda Kadınlar Süper Ligi'ne 12. hafta, Erkekler Süper Ligi'ne ise... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi 11. hafta maçları... Haberin Devamı..
022-23 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final... Haberin Devamı..
Hentbolda Kadınlar Süper Lig'in 10. haftası dün oynanan üç maçla... Haberin Devamı..
A Milli hentbolcumuz Ayşenur Sormaz, İtalya'nın A.S.D.Ariosto Pallamano Ferrara takımına... Haberin Devamı..