En iyiler nasıl yapıyor?

Onları büyük salonlarda, parlak ışıklar altındaki maçlarda izliyor, büyüleniyoruz. Peki hentbolun en büyük yıldızları bu zorlu mücadelelere nasıl hazırlanıyor biliyor muyuz???

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – VELUX EHF Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali (VELUX EHF FINAL4) yaklaşırken, dünyanın en büyük hentbol organizasyonunda arz-ı endam edecek takımlarla ilgili haberlerimize devam ediyoruz.

THW Kiel Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Christian Robohm’dan aldığımız bilgiye göre hem Bundesliga hem Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için mücadele eden Zebralar’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

VELUX EHF FINAL4’da geçtiğimiz sezon yarı finalde elediği rakibi ile eşleşen THW Kiel, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Mogaz  ile hazırlık yapmak üzere ülkemize gelmişti. Hentbolhaber.Net, dünyanın en iyi takımlarından birinin idmanını sizler için kayda aldı.

İşte hentbolun en iyilerinin idmanından görüntüler:

 

Bu sezon VELUX EHF Şampiyonlar Ligi Yıldızlar Takımı Antrenörlüğüne aday gösterilen ünlü İzlandalı Teknik Direktör Alfred Gislason, yıldızlar topluluğuna talimatlarını aktarırken:

 

Filip Jicha, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışıyor: 

Yaklaşık iki saat süren Zebraların idmanından ilgi çekici görüntüleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

*Fotoğraf: VELUX EHF FINAL4 tanıtım fotoğrafı.

 

 

Bakmadan Geçme