Erdinç Kızıltaş Bursa’da

Nilüfer Belediyespor transfere nokta koymuyor.

Hentbol Erkekler Süper Liginde bu sezon ses getirmek isteyen Bursa Nilüfer Belediyspor transferde hız kesmiyor.

Son olarak İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan oyun kurucu Erdinç Kızıltaş’ı renklerine bağlayan Bursa temsilcisi, çalışmalarına devam ediyor.

Erdinç  Kızıltaş yapmış olduğu açıklamada: " Daha önce 6 sezon Bursa’da oynadım. Bursa’dan böyle bir teklif beklemiyordum. Açıkçası da geçmişim olan bir kulüp. İzmir’de başarılı bir sezon geçirdim. Antrenörüm Metin Parlak ve İdarecimiz Mehmet Horasan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Yeni sezon da inşallah katkılarımım takımıma daha fazla olur."dedi.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Fatih Işık :  " Erdinç yetenekli bir sporcu ve kadromuza dahil ettik. Geniş bir kadroya sahip olarak , lige başlamak istiyoruz. Geçen sene yaşamış olduğumuz sakatlıklardan dolayı sezon sonuna doğru sıkıntı çektik. Bu sene geniş kadro ile her kulvarda yarışımızı sürdüreceğiz."dedi.

PAZARTESİ BAŞKA BİR TRANSFER VAR

Sözlerine pazartesi günü bir aksilik olmazsa başka bir transferi daha açıklayacaklarını belirterek devam eden Işık, "Kaliteli bir yabancı oyuncu ile ön anlaşma yaptık. Ancak esas olan imza atılınca açıklamak olacak. Gerçekten kaliteli bir oyuncuyu Türkiye Hentbol Liglerine dahil edebilirsek, hem takımım, hem de Türk Hentboluna katkısı olacaktır. Pazartesi görüşmek dileğiyle."dedi.

Bakmadan Geçme