Erdoğan kader maçında düdük çaldı

Budapeşte 2016'da ilk tur mücadelesi sona erdi. İşte grup ve klasman maçları oynayacak erkek takımları…

HENTBOLHABER.NET – 7. Dünya Plaj Hentbolu Şampiyonasında ilk tur maçlarının sona ermesiyle final için mücadele edecek ve klasman oynayacak takımlar belli oldu. 

İşte Erkekler şampiyonasında 3. gün sonuçları, maç özetleri ve görüntüler:

Brezilya ve Hırvatistan ilk turda tüm maçlarını kazandı. 

Hakemimiz Sibel Erdoğan, Polonyalı meslektaşı Agniesszka Skowronek ile şampiyonanın 3. gününde Ukrayna – Mısır maçını yönetti. Ukrayna bu maçta aldığı galibiyetle üst tura yükseldi. Rakibi Mısır ise 4. sırada kalarak podyum hayaline veda etti.

BUDAPEŞTE 2016 ÜÇÜNCÜ GÜN ÖZET GÖRÜNTÜLER

ÜÇÜNCÜ GÜN SONUÇLARI VE MAÇ ÖZETLERİ

A GRUBU

Haber

ÖZETLER

UKRAYNA – BREZİLYA 1:2 (18-26, 16-14, 8-9)
Ukrayna, şampiyona boyunca son yılların yenilmez armadası Brezilya’dan devre alabilen takımlardan biri oldu. Brezilya, Avrupa ekibini 1 sayı farkla geçebildi.

BREZİLYA – KATAR 2:1 (14-17, 21-18, 7-4)
Brezilya’nın ilk turda üçüncü defa devre kaybettiği takım Katar oldu. Güney Amerika ekibi Mısır karşısındaki turnuvanın ilk maçında devre kaybetmiş ve Ukrayna maçına kadar oynadığı karşılaşmaları 2:0 kazanmıştı. Asya ekib karşısında da Bire Birde gülen taraf Brezilya oldu.

UKRAYNA – MISIR 2:0 (16-14, 28-24)
Hakemimiz Sibel Erdoğan’ın yönettiği maçın ilk beş dakikası harika savunmalar, kurtarışlar ve direkte patlayan şutlarla geçti. İlk devrenin kahramanı çıkardığı 10 topla Ukrayna kalecisi oldu. Takımların ilk yarıdaki gol sayısına ulaşmaları 6 dakika sürdür. Rüzgar gibi geçen ikinci devrede 52 gol atıldı.

ABD – BAHREYN 1:2 (17-18, 24-23, 6-8)
A Grubunun son iki takımı arasındaki maç oldukça dendeli geçen iki devrenin sonunda Bire Bire gitti. Kazanan Bahreyn oldu ve ABD ilk turu grup sonuncusu olarak bitirdi.

 

Haber

 

B GRUBU

Haber

ÖZETLER

HIRVATİSTAN – İSPANYA 2:1 (20-26, 22-18, 10-6)
Pek çok fırsatı kullanamayan Hırvatlar ilk devreyi İspanya’ya gümüş tepside sundu. İkinci devrede savunmasını sağlamlaştıran Hırvatistan, İspanya’nın çabalarını boşa çıkardı. Bire Bir oynamayı seven Hırvatistan, burada da ustalığını konuşturdu ve sahadan galibiyetle ayrıldı.

URUGUAY – AVUSTRALYA 2:1 (18-10,16-17, 10-6)
Uruguay ilk devrede kontrolü hiç bırakmadı. İkinci devrede daha iyi oynayan Avustralya oldu ve maç uzadı. Bire Birde şans Uruguay’a güldü.

MACARİSTAN – UMMAN 2:0 (22-13, 25-14)
Macaristan ilk devreyi rahat kazandı. İkinci devrede de güç dengesi değişmeyince ev sahibi final için mücadele edecek son 6 takım içine katıldı.

Haber

Fotoğraf: Jozo Cabraja

SIRALAMA

İlk tur maçları sonuçlarına göre final grubuna çıkan takımlar Brezilya, Katar, Ukrayna, Hırvatistan, İspanya, Macaristan oldu.

Klasman oynayacak takımlar ise gruplarında ilk üçe kalamayan Mısır, Bahreyn, ABD, Umman, Uruguay ve Avustralya oldu.

Bakmadan Geçme