Erkek ve Bayan Finalinin Adı Belli Oldu

Okul Sporları Gençler kategorisi Kız-Erkek Türkiye Şampiyonası yarın oynanacak olan final müsabakaları ile Denizli’de tamamlanacak.

Bugün oynanan yarı final maçlarında bayanlar da İzmir Suphi Koyuncuoğlu Lisesi rahat bir galibiyet elde ederken, diğer üç müsabaka nefesler kesti.

Bayanlarda İzmir Suphi Koyuncuoğlu Lisesi, Antalya Hızır Reis  Lisesini 43 – 12 yenerek finale çıkarken, rakibi Eskişehir Cumhuriyet Anadolu Lisesi oldu. Eskişehir temsilcisi Elazığ Hankendi Lisesini 26-29 yenerek finale çıktı ve Dünya 6.cısı olan İzmr temsilcisi karşısında şampiyon olmak isteyecek.

İzmir Suphi Koyuncuoğlu Lisesi

Haber

Eskişehir Cumhuriyet Anadolu Lisesi
Haber

Müsabaka sonra bayanlarda final müsabakası oynayacak her iki okulun antrenörler yapmış oldukları açıklamalarda iddaalı konuştular.

Eskişehir Cumhuriyet Anadolu Lisesi Antrenör Murat KABADAYI ; " Yarı final olmasından dolayı stresli idik ve devamlı olarak şanssız br şekilde yarı finalde eleniyorduk. İzmir ekibini iyi tanıyor ve yarın güzel bi maç izlettireceğimizi düşünüyorum. Final müsabakasında görüşmek dileğiyle"dedi.

İzmir Suphi Koyuncuoğlu Lisesinde Antrenör Muhsin DEVRİM ise ; " Antalya ile yarı final müsabakasında rahat bir maç oynadık.Açıkçası Antalya ekibide 3.4.’lük müsabakasına daha fazla önem verdiğini belirtti. Dünya şampiyonasında derece yapmış bir ekip olarak yarın final maçında galibiyetin peşinde olacağız."dedi.
 

Erkeklerde ise İstanbul Cent  koleji , İstanbul Üsküdar Çengelköy Lisesini 24 – 21 yenmeyi başarırken , Bursa Hürriyet Teknik EML. ,rakibi Ankara Kayabeyazıtoğlu Lisesini 24 – 28 yendi. Bu sonuçlarla birlikte finalin adı İstanbul Cent  koleji ile Bursa Hürriyet Teknik EML oldu.
 

Bursa Hürriyet Teknik EML

Haber

İstanbul Cent  koleji

Haber

Final Günü Programı: 

11.00 3.4 LÜK K ELAZIĞ-HANKENDİLİSESİ ANTALYA-HIZIR REİS KIZ MESLEK L:
12.30 3.4.LÜK E İSTANBUL-ÜSKÜDARÇENGELKÖY LİSESİ ANKARA-KAYABEYAZITOĞLULİSESİ
14.00 1.2.LİK K ESKİŞEHİR-CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ İZMİR-SUPHİ KOYUNCUOĞLU LİSESİ
15.30 1.2. LİK E İSTANBUL-SARIYERÖZEL CENT LİSESİ BURSA –HÜRRİYET TEKNİK E.ML

Foto: Hentbolhaber

Foto Galeri Daha Sonra Eklenecektir…

Bakmadan Geçme