Erkekler 1.Lig A Klasmanı 10.Hafta

Erkekler 1.Lig A Klasmanda 10.hafta heyecanı yaşanacak.

 02 Aralık pazar günü oynanacak olan beş müsabaka ile 10.hafta heyecanına devam edilecek.

Ligde lider Adana Çukobirlik haftayı bay geçerken oynanacak olan diğer müsabakalar şöyle:

10.Haftanın açılış müsabakası Ankara Prof.Dr. Yaşar SEVİM S.S.’da Saat:11.00 de başlayacak. 06 Ater S.K. ile Erzurum Atatürk Üni. S.K. ligde kozlarını paylaşacaklar. Erzurum Atatürk Üni. 7 maçta 6 puan toplarken , ev sahibi ekip 8 maçta 8 puan toplayabildi.

Ligde Saat:13.00’de başlayacak olan müsabakalarda ise , Artvin 7 Mart S.K. , Amasya Taşova Yibo’yu Çoruh Üni. Spor Salonunda ağırlayacak.

Ligde daha galibiyet ile tanışamayan Yıldız Teknik Üni.S.K. ise İzmir temsilcisi Asırlık Çınar Göztepe’yi Saat:13.00 de Y.T.U. Davutpaşa Kampüsündeki spor Salonunda ağırlayacak. Yıldız Teknik Üniversitesi bu müsabakadan galibiyet ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Ligde iddaalı bir ekip kuran Kayseri Atlas Eğitim S.K. ise  Bingöl Gençlik Spor Kulübünü ağırlayacak. Saat:13.00 de başlayacak olan bu müsabaka Kayseri Atatürk S.S.’da. Kayseri temsilcisi bu müsabaka öncesi 9 puanda.

Ligin çok koşan iki genç ekibi Konya Selçuklu Belediyespor ile İstanbul Anafen Koleji, Konya Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda kozlarını paylaşacak. Konya’daki hentbol severlerin büyük bir zevk alacağını belli olan bu müsabakada, her iki ekip kazanmak için çaba harcayacaklar. Konya Selçuklu Belediyespor ile İstanbul Anafen Koleji arasında ki müsabaka 13.00’de.

Bakmadan Geçme