Erkekler 1.Lig A Klasmanında Sonuçlar

Erkekler 1.Lig A Klasmanı hafta sonu oynanan müsabakalar ile başladı.

 

1. Hafta’nın ilk maçında, cumartesi günü saat 13.00’te, Kayseri Atatürk Spor Salonu’nda Kayseri Atlas Eğitim ile Konya Selçuklu Belediyespor karşı karşıya geldi. Müsabakada gülen taraf 33-26 ‘lık skor ile ev sahibi ekip oldu.

Pazar günü saat 13.00’te, Adana Yüreğir Spor Salonu’nda, Adana Çukobirlik ile Göztepe‘nin karşı karşıya geldiği müsabaka da Asırlık Çınar Göztepe oldu. Göztepe , deplasmanda Adana Çukobirlik’i 24-27 yenerek ilk haftayı puanla  kapadı.

Pazar günü Sinop K.Sami Paşa spor salonunda oynanan ve ÇAY TV’den de Canlı Yayınlanan Sinop Eğitimspor – Amasya Taşova YİBO müsabakasında heyecan fırtınası esti. Başabaş müsabaka da gülen taraf  25-29 skorlar misafir takım Amasya Taşova YİBO oldu.

Pazar günü saat 15.00’te, Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda oynanan Ankara 06 Ater – Yıldız Teknik Üniversitesi müsabakasında ise gülen taraf 38-31 skor ile evsahibi ekip oldu.

Hafta içi oynanacak olan bir diğer müsabaka ise Bingöl’de olacak. A Klasman’da 1. Hafta’nın son maçı ise, Çarşamba günü saat 14.00’te,Bingöl Belediyesi ile Erzurum Atatürk Üniversitesi karşı karşıyagelecek. Bu maçı  Mahmut Boyraz – Ebubekir Boyraz hakem çiftiyönetecek.

Bakmadan Geçme