Erkekler 1.Liginde Haftaya bakış

Erkekler 1.Liginde Göztepe liderliğini perçinler iken, ligde namağlup yoluna devam eden tek ekip oldu.

Aydın PTT haftanın en kritik maçında lider Göztepe’yi ağırladı. Yenmesi dahilinde liderliği Göztepe’den alacak iken, Erkekler 1.Ligin en güçlü kadrosunu elinde bulunduran Göztepe’ye yenilmekten kurtulamadı. Asırlık çınar Göztepe ,Aydın PTT’yi  7 farklı skorla yenerek namağlup yoluna devam ediyor.

Ligde 8.haftayı ikinci sırada kapatan Adana Çukobirlik ligin sonunda yer alan Muğla Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Haftanın en bol gollü karşılaşması olan Muğla Büyükşehir Belediyespor ile Adana Çukobirlik maçı 36-46 misafir takım lehine sonuçlandı. Adna Çukobirlik’in bu hafta içerisinde yeni bir transfere imza atacağı ve kadrosunu güçlendireceği belirtildi.

Haftanın en çekişmeli mücadeleleri ise  Trabzon Akçaabat – Yeditepespor , Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Anadolu Üniveritesi S.K. ve Ankara Keçiören Belediyespor ile Hentbol Spor aralarında oynandı. Müsabaka boyunca skorlar hep başabaş giderken bu üç maçtan galip ayrılan takımlar  30-27 ile Trabzon Akçaabat , 30-28 ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor ve 32-30 ile Ankara Keçiören Belediyespor oldu.

Ankara Metropol Spor Kulübü ise 8.haftanın en farklı galibiyetlerinden birine imza attı. Rize Gençlikspor’u  31-17 yenerek haftay galibiyet ile kapadı.

Ligde Göztepe namağlup 16 puanla 1.sırada yer alırken , 2.sırada olan Adana Çukobirlik 12 puanda ve 3.sırada ki Aydın PTT’nin 12 puanı bulunuyor.

Ligde 8.haftanın puan durumu:

Haber

Bakmadan Geçme