EHF Şampiyonaları ikinci gün sonuçları

U18 Milli Takımımızın ikide iki yaptığı Erkekler 18 Yaş EHF Şampiyonlarında ikinci gün sonuçları…

HENTBOLHABER.NET – Avrupa Hentbol Federasyonunun (EHF) yeni genç yaş kategorileri statüsüne göre düzenlenen ilk eleme şampiyonalarında (18 Yaş EHF Şampiyonaları) ikinci gün geride kaldı.

Üç merkezde 15-21 Ağustos tarihlerinde oynanacak müsabakalardan merkez birincisi olarak çıkan takımlar 2018 Erkekler 20 Yaş Avrupa Şampiyonasına doğrudan katılacak.

ŞAMPİYONALAR HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ

BULGARİSTAN MERKEZİ

Bulgaristan B Grubunda mücadele eden AY Yıldızlılarımız ikinci maçında da galip gelmeyi başardı ve grup liderliğine yükseldi.

B grubunun diğer karşılaşmasında Lüksemburg ile Finlandiya 29:29 berabere kaldı.

MİLLİLERİMİZ KAYIPSIZ İLERLİYOR

6 takımla şampiyonaların en kalabalık grubu olan Bulgaristan A Grubunda ise ikinci gün müsabakalarında şu sonuçlar alındı:

Ermenistan – Makedonya 13: 49
Kosova – Macaristan 18: 41
Kıbrıs Rum Kesimi – Ukrayna 18: 37

Bulgaristan merkezinde A Grubunun lideri Macaristan, B Grubunun lideri Türkiye. 11 takımın mücadele ettiği merkezde ilk tur maçlarının ardından A ve B gruplarında ilk sırayı alan takımlar final oynayacak.

BULGARİSTAN MERKEZİ MAÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ (TÜRKİYE’NİN MAÇLARI) **

GÜRCİSTAN MERKEZİ

Ev sahibi Gürcistan’ın puan alamadığı merkezde tüm yarı finalistler ikinci gün sonunda belli oldu. İkinci gün maçlarında şu sonuçlar alındı:

A Grubu
Letonya – Bosna Hersek 27:36
Gürcistan – Romanya 23.35

B Grubu
İngiltere – Belarus 29:40
Belçika – Karadağ 19:27

Bu sonuçlarla A Grubunda Bosna Hersek ile Romanya ve B Grubunda Belarus ile Karadağ 4’er puanla yarı finale yükseldi. Yarı final maçları 20 Ağustos günü oynanacak.

GÜRCİSTAN MERKEZİ MAÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Haber

LİTVANYA MERKEZİ

Litvanya’da bir grubun yarı finalistleri ikinci gün sonunda belli oldu. Gürcistan’da olduğu gibi bu merkezde de ev sahibi final umutlarına veda etti. Litvanya merkezde ikinci gün şu sonuçlar alındı:

A Grubu
Moldova – Estonya 27:24
İtalya – Hollanda 23:23
B Grubu
Yunanistan – İsrail 22:26
Litvanya – Avusturya 24:26

İkinci gün sonunda B Grubunda ilk iki sırayı alan Avusturya ve İsrail yarı finali garantiledi. A Grubunda ise Hollanda’nın 3, Estonya’nın 2, Moldova’nın 2 ve İtalya’nın 1 puanı bulunuyor. Bu grubun yarı finalistleri Perşembe günü oynanacak İtalya -Moldova ve Estonya -Hollanda maçlarıyla belirlenecek.

LİTVANYA MERKEZİ MAÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme