Erkekler 2.Lig maçlarının oynanacağı tarihe uyarı!

Deneyimli antrenör Kenan Engin, 2.Lig Play-off maçlarının oynanacağı tarihler hakkında kaygısını ve eleştirisini hentbolhaber.net'e özel olarak açıkladı.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Deneyimli antrenör Kenan Engin, 2.Lig Play-off maçlarının oynanacağı tarihler hakkında kaygısını ve eleştirisini hentbolhaber.net’e özel olarak açıkladı.

Son derece önemli birkaç noktaya değinen Engin, özellikle Erkekler Play-off serisinin oynanacağı tarih olan 16 Mayısa dikkat çekti. Ülkemizde gerçekleşecek olan 14 Mayıs seçimlerinden sadece iki gün sonrasında başlayacak olan play-offlar Engin başta olmak üzere doğu illerindeki sporcuları da endişelendirmekte.

“Federasyon yetkilileri söylediklerimi umarım ciddiye alırlar”

Kenan Engin,  dikkat çeken tavsiye ve açıklamaları şu şekilde:

“Erkekler 2.Lig Play-offları 16 Mayısta başlayacak. 14 Mayıs tarihinde de ülkemizde bir seçim olacak. Doğu illerinden veya farklı illerden gelen takımların seçimde yolda olmaları gerektiği için bir güvenlik sorunu olabilir. Son derece gergin geçen seçimlerin olduğu ülkemizde bu durum oldukça önemli. Tek maç şeklinde olacak play-offlar uzun yoldan gelecek takımlar için oldukça sıkıntılı bir durum. Play-offların oynanacağı şehirler hakkında da bir sorum daha olacak. Neden Kırşehir ve Burdur şehirleri seçilmiştir?  Hentbolun daha da tanınırlığının amaçlandığı ülkemizde, şehir seçimleri de son derece önemli bir yerde olmalı. Aynı zamanda şu dönemde ulaşımda ön plana konulmalı. Kendi adımı şunu söylemeliyim ki  federasyon yetkilileri söylediklerimi umarım ciddiye alırlar. Bir kaç gün ertelenmesi daha iyi olabilir”

İkinci Lig Erkekler Play-Off maçlarının tarihleri acilen değiştirilmelidir. Doğudan gelecek takımlar seçim günü yola çıkmak zorundadır. Seçime günler kala provakatörlerin çıkardığı olayların seçim günü ve sonrasında ne getireceği bilinmediğinden acilen bu kararın alınması gerekir

— kenanengin48 (@kenanengin48) May 7, 2023

Bakmadan Geçme