Erkekler Süper Gençler Liginin en değerli oyuncusu belirleniyor

Erkekler Süper Gençler Liginin Mizuno MVP oyuncusu seçiliyor.

Rihachi Mizuno tarafından 1906 yılında Japonya’nın Osaka kentinde açılan spor mağazasıyla faaliyetine başlayan ve günümüze kadar sporun ve sporcunun yanında olan, dünyanın en büyük spor ekipmanları üreticilerinden olan Mizuno, oyuncu menajerliği sonucunda Türk hentbolcularına sponsorluk ve reklam anlaşmaları ile farklılık yaratan ve yaratmaya çalışan United Management’ın katkıları ile Türk Hentbolunun Avrupa’da kabul gören haber ajansı Hentbolhaber.Net’in ortak girişimi sonucunda, Erkekler Süper Gençler Liginin en değerli MVP oyuncusu seçilecek.

Erkekler Süper Gençler Liginde görev yapan antrenörler, United Management ve Hentbolhaber.Net’in oyları ile adaylar belirlendi.

Süper Gençler Liginde Mizuno MVP’ye aday gösterilen oyuncular ve kulüpleri ise şu şekilde oldu:
Berk Tüzün (1955 Batman Belediyesi SK),Ekrem Esad Büber ( Beykoz Belediyesi SK), Emre Engin,Derin Bora Özer (Karşıyaka Belediyesi GSK), Efe Erdem Yazıcı (Nilüfer Belediyesi SK),Yaşar Erdem Ateş, Emre Ertürk (Maliye Piyango SK), Hakan Kocakara, Ali Çileli ( Göztepe), Gökay Bilim, Şevket Yağmuroğlu, Doğukan Gök ( Beşiktaş Mogaz HT), Yusuf Diker (Selkaspor),Ali Emre Babacan (CIP Travel Antalyaspor), Muhammet Ali Asan (İzmir BŞB BLD GSK),Mertcan Kenaryol (MYK Hentbol), Tolga Erdemir ( Adıyaman Belediyesi SK)

Belirlenen adaylar arasında en fazla oy alan 3 oyuncu genel oylamaya katılmaya hak kazandı. Bu 3 aday ise Gökay Bilim – Beşiktaş Mogaz’dan , Emre Engin – Karşıyaka Belediyesi GSK’den ve Yaşar Erdem Ateş Maliye Piyango SK’dan oldu.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 23.59’a kadar oylama devam edecek.

Oylamaya katılacak olanlardan e-mailleri istenecek. Aynı e-mailden mükerrer oylar geçersiz sayılacak. Aynı zamanda geçersiz e-maillerde sistemden kontrol edilecek ve oylar geçersiz sayılacaktır.

Erkekler Süper Gençler Liginin MVP Seçilen oyuncusu 15 Mayıs’ta İstanbul’da oynanacak olan Erkekler Türkiye Kupası final karşılaşmasında ödülünü alacak.

Oylamaya katılmak için

Bakmadan Geçme