Erkekler Süper Ligi 13 Takımlı

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF), yapmış olduğu resmi açıklama ile Erkekler Süper Ligi’nin 13 takımla oynanacağı belirtti.

HENTBOLHABER.NET – 2014-15 sezonunda 14 takım ile oynanan Erkekler Süper Ligi, 2015-16 sezonunda 13 takım ile oynanacak.

THF başvuru şartlarını yerine getiren Amasya Taşova Spor Kulübü, Büyükşehir Belediyesi Ankara Spor Kulübü, Gençlerbirliği, Maliye Milli Piyango Spor Kulübü, Zağnos Erkek Hentbol Spor Kulübü, Antalyaspor, Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü, Anafen Koleji Spor Kulübü, Beşiktaş Mogaz HT, Göztepe, Rainbow Kayseri Spor Kulübü, Trabzonspor ve Akçaabat Tütün Spor Kulübü Erkekler Süper Ligi’nde mücadele edecek.

Daha önce yapmış oldukları açıklamalarda Süper Lig’de olduklarını ve mücadele etmeyi beklediklerini ifade eden Metropol Spor Kulübü ve Adana Çukobirlik(Adana Büyükşehir Belediyespor) adına Gürçin Can, listede yer almadılar.

Adana Çukobirlik(Adana Büyükşehir Belediyespor) Erkekler 1.Ligi’nde de yer almazken, Metropol Spor Kulübü Erkekler 1.Ligi’nde mücadele edecek.




Bakmadan Geçme