Erkekler Süper Ligi Final Serisi Maç Programı Belli Oldu

2023-2024 Hentbol Erkekler Süper Ligi Şampiyonluk Etabı maçları ve Sıralama Etabı maçlarının programı belli oldu.

2023-2024 Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Beşiktaş Yurtbay Seramik ile Sakarya BBSK arasında oynanacak olan Şampiyonluk Etabı maçları ve lig sıralamasının belirleneceği Sıralama Etabı maçlarının programı açıklandı.

Şampiyonluk Etabı final serisi, beş müsabakalık bir seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. İlk iki maç Beşiktaş Safi Çimento'nun sahasında gerçekleşecek çünkü normal sezonu lider tamamladılar. Üçüncü ve dördüncü maçlar ise Sakarya BBSK'nın sahasında oynanacak. Gerekirse beşinci ve son maç yine Beşiktaş Safi Çimento'nun ev sahipliğinde gerçekleşecek. Seride üç maçı kazanan takım Erkekler Süper Ligi Şampiyonu olacak, diğer takım ise ikinci sırada yer alacak. Final serisinin ilk maçı 20 Mayıs tarihinde yapılacak.

Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında tur atlayamayan Spor Toto ve Beykoz Belediyesi arasında Üçüncülük-Dördüncülük serisi oynanacak. Bu seride üç müsabaka yapılacak ve iki galibiyet üzerinden bir takım üçüncü olacak. Diğer takım ise, Sıralama Etabı'nı lider olarak tamamlayan takım ile asıl Süper Lig dördüncüsü ve beşincisinin belirleneceği, tarafsız sahada oynanacak maçta karşılaşacak.
Erkekler Süper Ligi Final Serisi Maç Programı Belli OlduErkekler Süper Ligi Final Serisi Maç Programı Belli OlduErkekler Süper Ligi Final Serisi Maç Programı Belli OlduErkekler Süper Ligi Final Serisi Maç Programı Belli Oldu

Bakmadan Geçme