.
HESABIM
Üye Ol

Erkekler Süper Ligi İlk Devrede Son Tango

Erkekler Süper Ligi İlk Devrede Son Tango

Hentbol Erkekler Süper Lig’de 2013-2014 sezonunun ilk yarısı 21 Aralık Cumartesi günü yapılacak 13. hafta maçlarıyla tamamlanacak.

Haberin Tarihi: 19 Aralık 2013

Ligde son 5 sezonun şampiyonu Beşiktaş, geride kalan 12 hafta sonunda liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı. Ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Beşiktaş, devrenin bitmesine bir hafta kala en yakın rakibi Ankara İl Özel İdare’nin 5 puan önünde zirvede yer aldı. Devre arasına lider gimeyi garantileyen siyah-beyazlı ekip, Mersin Hentbol ile oynayacağı maçla sezonun ilk yarısını noktalayacak. Ankara İl Özel İdaresi ise ilk yarının son maçında Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyesi’ne konuk olacak. 

Beşiktaş ve Nilüfer Belediyesi’nin ardından 16’şar puanlı iki takım Nilüfer Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor sıralandı. 

Puan tablosunun en altında ise henüz maç kazanamayan Çukobirlikspor bulunuyor. 

Hentbol Erkekler Süper Lig’deki 13. hafta maçlarının programı şöyle:

 

13. haftanın programı

21 Aralık Cumartesi:

13.00 Maliye Milli Piyango-Trabzonspor 

13.00 Nilüfer Belediyesi-Ankara İl Özel İdare

14.00 Mersin Hentbol-Beşiktaş

15.00 Anafen Koleji-Gençlerbirliği

15.00 Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor-Çukobirlikspor

17.00 Çankaya Belediyesi ANKA-Yeditepespor

17.00 İzmir Büyükşehir Belediyesi-Antalyaspor

Bir Yorum Yazın