Erkekler Süper Lig’in En Genci, En Yaşlısı

Hentbol Erkekler Süper Ligi 2012-13 sezonu izleyenlere büyük bir heyecan fırtınası yaşatıyor.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden takımların kıyasıya bir mücadele sergilemesi , izleyenlere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Bu keyifli anları bizlere yaşatan hentbolculardan En genci ve En yaşlısını sizler için araştırdık. Türkiye Hentbol Federasyonu Sicil-Lisans Bölümü’nden alınan  bilgilere dayanılarak hazırlamış olduğumuz haberimizde, ligin en genç ve en yaşlı oyuncusu şöyle:

EN GENCİ DE, EN YAŞLISI DA İSTANBUL YEDİTEPE’DE

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin en yaşlı ve en genç hentbolcusunu İstanbul Yeditepe Spor Kulübü kadrosunda bulunduruyor. Ligin En Genç hentbolcusu 02.12.1996 doğumlu Atamay Aydın olurken En Yaşlı hentbolcusu 13.07.1965 doğumlu Mustafa AKÖZLÜLER’in olduğu dikkati çekiyor.

Haber

Atamay AYDIN; Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde ilk defa mücadele ederken, Dost Spor Kulübü’nde başlayan hentbol yaşantısından sonra, Yeditepe Spor Kulübü’nde tecrübesizliğini atarak, bir an önce oyunda daha fazla dakikalar bulmak istiyor. Atamay AYDIN , Sol Oyun Kurucu mevkiinde oynuyor.

Mustafa AKÖZLÜLER; Hentbolun en yaşlı (tecrübeli) ismi olarak Yeditepe Spor Kulübü’nde Hentbole hizmet etmeye devam ediyor. 13 yaşında hentbole başlayan  AKÖZLÜLER, Hentbolun en zor pozisyonunda "Kaleci" olarak görev yapıyor.

Mustafa AKÖZLÜLER, 34 yıllık hentbol yaşantısında Pertevniyal S.K. , Arçelik , Simtel , Eskişehir Polisgücü, Tekel, Teletaş, YKM S.K., Beşiktaş , İstanbulspor , İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Diyarbakır Polis Gücü, Kocaelispor , Bahçeşehir Koleji , Çukobirlik ve son olarak da  Yeditepe Spor Kulübü’nde hentbolun içinde oldu ve olmayada devam ediyor.

Hentbol Erkekler Süper Ligin En Genç ve En Yaşlı oyuncusunu kadroda bulunduran Yeditepe Spor Kulübünde Antrenör Vahit ZORLU: " Mustafa gibi En terübeli isim ile beraber yola devam etmek bizim için keyif, tecrübelerini Atamay gibi altyapıdan yetişmiş sporcularımıza aktardığı için ona teşekkür ediyorum. Bu kadro yapımız ile Hentbolde de farklı bir yönümüz ortaya çıktı. Tüm sporcularımıza spor hayatlarında sakatlanmadan başarılar diliyorum" dedi.

Bakmadan Geçme