Erkekler Süper Ligi’nde 3. Hafta

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 3. hafta maçları Niğde , Trabzon , Ankara,İstanbul ve İzmir’de oynanacak olan müsabakalar ile devam edecek.

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde büyük heyecan 3. Hafta maçlarıyla devam edecek. Maçların tamamı 6 Ekim Cumartesi günü oynanacak.
 

Saat 13.00’te 51 Niğdespor-Bursa Nilüfer Belediyesi takımları 75. Yıl Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Maçı Ufuk Tontu – Özgür Benli hakem ikilisi yönetecek.

Aynı saatte Trabzonspor ile Kıbrıs Beşparmakspor takımları 19 Mayıs Spor Salonu’nda kozlarını paylaşacaklar. Bu müsabakada Yunis Tokmak – Serdar Özen düdük çalacak.

Yine saat 13.00’te Maliye Milli Piyango ile Antalyaspor arasında THF Spor Salonu’nda oynanacak maçı, Fırat Beyde – Hasan Kaygusuz ikilisi yönetecek.

Bu maçın hemen peşinden saat 15.00’te yine THF Spor Salonu’nda oynanacak Büyükşehir Belediye Ankaraspor – İstanbul Yeditepe maçını, Mesut Erdoğan – Muhammet Turan hakem ikilisi yönetecek.

Saat 15.30 Beşiktaş ile Ankara İl Özel İdare takımları arasında İstanbul Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak kritik mücadelede hakem olarak Murat Çelik – Cengiz Ömer çifti düdük çalacak.

Günün son maçında saat 18.00’de İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Hentbol takımları arasında Celal Atik Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmayı ise, Kürşad Erdoğan – İbrahim Özdeniz ikilisi yönetecek.

Bakmadan Geçme