Erkekler Süper Ligi’nde “ilk”ler yaşandı

Erkekler Süper Liginde ilk kez mücadele eden ekipler istediğini elde etti.

HENTBOLHABER.NET – 2016/2017 Sezonunda Erkekler Süper Liginde ilk kez mücadele edecek olan Beykoz Belediyesi SK, Yozgat Bozok SK ve Aziziye Belediyesi Termal SK ilk maçlarında galibiyet sevinci yaşadı. 

Yozgat Bozok SK ve Aziziye Belediyesi Termal SK kendi evlerinde rakiplerini yenerken, Beykoz Belediyesi SK deplasmanda galibiyete ulaştı.

Yozgat Bozok Spor Kulübü, Karadeniz Fırtınası Trabzonspor’u kendi evinde konuk etti. Sezon öncesi sıkıntılı günler geçiren ve hazırlanma şansı bulamadan ligin yeni ekibi Bozok Spor Kulübüne konuk olan Trabzonspor, salondan 35:23 mağlup ayrıldı. Elde ettiği bu galibiyet ile sezona iyi bir başlangıç yapan Yozgat Bozok SK, az sayıdaki seyircisine galibiyeti armağan etti.

Kendi evinde sezona merhaba diyen Aziziye Belediyesi Termal SK, ligin güçlü ekiplerinden Bursa Nilüfer Belediyesi SK’yı konuk etti. Lige 29:25 Nilüfer Belediyesi galibiyeti ile başlayan Aziziye Belediyesi Termal SK oyuncuları,  kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarına ve Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a galibiyeti armağan etti.

Zağnos SK deplasmanında zafere ulaşan Erkekler Süper Ligi’nin yeni ekibi Beykoz Belediyesi SK ise 19:34 müsabaka sonucu ile liderliği de elde etti. 

Erkekler Süper Ligi’nde ilk kez mücadele eden ekipler, kulüp tarihlerine ilk maçlarında ilk galibiyetlerini yazdırdı.

Bakmadan Geçme