Erkekler ve Kadınlar 1.Liginde 5.hafta öncesi

Hentbol Erkekler ve Kadınlar 1.Liginde 5.hafta müsabakaları oynanacak.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Erkekler ve Kadınlar Hentbol 1. Ligi, bugün ve yarın oynanacak 5. hafta maçlarıyla kaldığı yerden devam edecek. 

Erkeklerde Başkent Akademi Spor Kulübü ve Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi SK, kayıpsız bir şekilde liderliği paylaşırken 3. sırada İstanbul Üniversitesi Spor Birliği 4 maçta tek beraberlik ile iki başkent ekibini takip ediyor. Dördüncü sırada ise Ankara Hentbol İhtisas SK, 4 maçta tek mağlubiyet almış durumda. Bu dört takım, bu hafta birbiriyle mücadele edecek. Başkent Akademi Spor Kulübü, bugün saat 16:00’da İstanbul deplasmanına çıkarken Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ise yarın saat 17:00’de, şehir değiştirmeden Ankara Hentbol İhtisas’ın konuğu olacak.

Ligin gol krallığında, Başkent Akademi’den Mücahit Özalp 4 maçta 33 golle tahtta oturuyor.

Kadınlarda ise  Aksaray Belediyesi Gençlik SK, oynadığı 4 maçta 3 beraberlik 1 galibiyetle liderlik koltuğUnda bulunuyor. Aynı puandaki Anadolu Üniversitesi SK ise, 3/3 yapmış durumda ve ligde kayıpsız tek takım konumunda. Bugün 13:00’te Tekirdağ 14 Kasım Malkara SK, Sivas Belediyespor Kulübü’ne konuk olacak. Bir saat sonrasında ise Anadolu Üniversitesi, kendi evinde, Araç Belediyesi karşısında namağlup ünvanını korumak için çıkacak. Yarın ise 4 maçta 1 galibiyet alabilmiş Antalya Gazi Gençlik, Mardin 1947 Sağlık deplasmanında 2 galibiyetini arayacak.

Ligin gol krallığında, ligin son sırasında puansız bulunan Çankaya Eğitim Gençlik SK’nın orta oyun kurucusu Burcu Yavaş bulunuyor. Burcu, 4 maçta 32 gol kaydederken, bu performansı takımını puanla tanıştırmaya henüz yetmedi.

Hentbol 1.Liginde haftanın programı şöyle:

Haber

Bakmadan Geçme