Erteleme Maçında Gülen Araç Belediyespor

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nin erteleme karşılaşmasında Araç Belediyespor, kendi evinde Çankaya Belediyespor’u 43-11 mağlup etti.Araç Belediyespor Antrenörü Nedzad Masic, Çankaya Belediyesi Ankaspor karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, “Durmayacağız, çalışmaya devam edeceğiz. Pazar günü Antalya’da çok önemli bir maçımız var” dedi.

Türkiye Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde mücadele eden AraçBelediyespor’un Antrenörü Nedzad Masic, Çankaya Belediyesi Ankaspor’u43-11 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, galipgeldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Zaten daha ilk dakikadanbizim iyi ve daha tecrübeli bir takım olduğumuz belliydi" dedi.

Masic,takımının Çankaya Belediyesi Ankaspor ile oynadığı maçta çok iyi birperformans sergilediğini belirtti. Masic, "Yolumuza devam ediyoruz.Tabii ki bu 2 puan bizim için önemli. Bir adım daha atmış olduk. Zatendaha ilk dakikadan bizim iyi ve daha tecrübeli bir takım olduğumuzbelliydi. Ama tabii ki bu da bir sonuç değil. Çankaya, genç bir takımlaoynadı bu maçı. Gerçekten çok iyi mücadele verdik. Durmayacağız,çalışmaya devam edeceğiz. Pazar günü Antalya’da çok önemli bir maçımızvar. Daha sonra sahamızda İzmir’le maçımız var. Play-off’a çıkıpçıkmayacağımız ve ligde kalıp kalmayacağımız, o maçta beli olacak.Dolayısıyla her şey yavaş yavaş devam ediyor. Çok iyi mücadele ettikleriiçin takımıma, daha sonra taraftarlara teşekkür ediyorum. Bundansonraki maçlara da herkesi bekliyorum. İstediğimiz şeylere hep birlikteulaşalım" diye konuştu.

"ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARI ALIP LİGDE KALACAĞIZ"

AraçBelediyespor’un başarılı oyuncusu Ülkü Çağlı ise, Çankaya Belediyesporgalibiyetiyle büyük bir moral bulduklarını belirterek, "Ligde kalmakonusunda zor bir duruma girdik. Kümede kalabilmek için önümüzdeki 4maçtan 3’ünü almamız gerekiyordu. Şunda bu 4 maçtan 2 tanesini kazandık.Bu galibiyetlerle güzel bir çıkışta yakaladık. Önümüzde 2 zorlu maçdaha var. Bu maçlarda da elimizden geleni yapacağız. Antalya’dadeplasmanda oynayacağımız karşılaşmadan puan veya puanlar çıkarmayaçalışacağız. Ondan sonra sahamızda oynayacağımız Konak Belediyespormaçıyla da ligi kapatacağız" dedi. Araç Belediyespor olarak lige iddialıbaşladıklarını ifade eden Çağlı, şöyle konuştu:

"Lige başlamadanönce daha iyi bir yerde olmayı bekliyorduk. Ligde iddialı birdurumdaydık. Fakat zamanla aldığımız 1 farklı mağlubiyetler bizi, zorasoktu. Ama inşallah önümüzdeki karşılaşmaları da alarak ligdekalacağız."

Bakmadan Geçme