Ertelemede Gülen Atlas Eğitim

Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasman Ekiplerinden Kayseri Atlas Eğitim S.K. ile Artvin 7 Mart Spor Kulübü erteleme müsabakasında karşı karşıya geldi.

Kayseri’yi Hentbol Türkiye 1.Lig A Klasman Liginde başarıyla temsil eden Atlas Eğitim, ilk devrenin son maçı olan ve ertelenen Artvin 7 Mart S.K. maçını, 36-35 skorla yendi ve puanını 15’e çıkarttı.

Atlas Eğitim Antrenörü Levent Kaya yaptığı açıklamada, “Artvin maçında alınan 2 puanın çok önemli olduğunu ve hedeften kopmamak adına bu puanı aldığımız için çok mutluyuz.” dedi.

Kaya, ilk devreyi 17-15 önde girdikleri maçta,maçın başından sonuna kadar önde götürdüklerini,Artvin takımının maçı kazanma isteği ile maçtan kopmadan maç sonuna kadar mücadele ettiklerini ve son dakikaya kadar heyecanın üst seviyede, kaliteli ve zevkli bir mücadelenin 59.dakikaya kadar devam ettiğini, ayrıca skorun son dakika da 35-35 berabere olduğunu belirtti.

Kaya, “Son dakika da oynanan hücumdan Artvin takımının yararlanamaması ve Atlas Eğitim olarak son dakikada atılan golle galibiyete ulaştıklarını.” belirtti. Kaya, “Artvin takımının ligde en kaliteli takımlardan biri  ve bulunduğu yeri hak etmeyen bir takım.Kayseri’li hentbol severlere güzel ve zevkli bir maç seyrettirdiklerini ve ikinci devreye moralli girdiklerini.” belirtti.       

Atlas Eğitim Spor Kulübü Başkanı Muhammet Duru ise, ertelenen maçlarda her zaman sıkıntı yaşıyoruz,beklemek takımıma yaramıyor,zor bir maç oldu ve çok değerli iki puanı zorda olsa kazanmayı başardık.Antrenörüm Levent Hocayı ve tüm sporcularımı kutluyorum diyerek görüşlerini belirtti.

Bakmadan Geçme