Erwin Feuchtmann Jan Perez ile ilgili İlk Açıklamalar

Beşiktaş Avrupa Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda Erwin Feuchtmann Jan Perez transferini gerçekleştirdi.İdari Menajer Berk Karahan’lı , Antrenörler Müfit Arın ve İlker Şentürk Hentbolhaber.Net’ şu açıklamalarda bulundular.

İdari Menajer Berk Karahan’lı yapmış olduğu açıklamada:Geçen yıl kadromuza dahil etmek istediğimiz bir oyuncu idi.Ancakanlaşamadık ve kendisi Romanya ekibi HC Odorhei tercihetti. Dünya şampiyonası ve müsabakalarda takibimizi devam ettirdik. Busene tekrar görüşmelerimiz sonucunda kendisi Beşiktaş’a gelmeyi kabuletti.

Açıkçası ailecek hentbolcular. Küçük kardeşi hentbolcu veçok yetenekli, abisi jübile yapmaya hazırlanıyor. Babasıda Şili’deantrenörlük yapıyor şuan. Beşiktaş’ımıza katkı koyacak olan Erwin Feuchtmann Jan Perez’e hoşgeldin diyoruz."dedi.

Antrenör Müfit Arın yapmışolduğu açıklamada; "Bizim çok olumlu bir tansfer ve takip ettiğimiz biroyuncu idi. Avrupa’da başarılı olmak için idari menajerimiz ve teknikekibimiz beraber hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başarılıolacak bir kadroyu kurmaya çalışacağız. Oyuncumuz da bize çok faydasağlayacak"dedi.

Antrenör İlker Şentürk ise ;"Perez çok akıllı bir oyuncu hem takımını iyi oynatıyor, hemde çok iyisavunma yapıyor. Geçen sene oynamış olduğu takımı Oderhei’nin maçlarınabakacak lursanız katkılarını görürsünüz.. Takımımıza katkısağlaycağından şüphem yok. Avrupa’d başarılı olabilmek için elimizdengeleni yapacağız"dedi.

Bakmadan Geçme