Erzurumluoğlu: “Hedefimiz şampiyonluk ve Süper Lig”

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Erkekler 1.Ligi’nde ilk yarının son maçını kayıpsız geçerek sezon arasına lider girdi.

Antalya Serik Belediyespor’u ağırlayan Termalspor, rakibini 46-34 mağlup etti. Termalspor, ligin ilk yarısında oynadığı 12 maçta, 10 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. İlk yarıda oynadığı 12 maçta rakip filelere 431 gol bırakan Termalspor, kalesinde 317 gol gördü. Termalspor, artı 114 averajla liderliğini sürdürürken, aynı puanda ikinci sırada yer alan Beykoz Belediyespor’un da artı 88 averajı bulunuyor.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, sezon arasına galibiyetle girdikleri için mutlu olduğunu ifade ederek, ilk yarıda oynanan 12 maçtan 10 galibiyet çıkararak önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi. Birinci ligde zorlu rakiplerle mücadele ettiklerini ve ilk yarıyı lider tamamlamanın önemli bir başarı olduğunu kaydeden Erzurumluoğlu, “İlk yarıda oynadığımız 12 maçta aldığımız 10 galibiyetle lider tamamladık. Hedefimiz sezon arasını en iyi şekilde değerlendirerek ikinci yarıya da iyi başlamak ve sezon sonunda ipi göğüslemek. Sezon arasında Türkiye Kupası’nda son 16 grubunda da mücadele edeceğiz. Güçlü ve kondisyonu yüksek iyi bir ekibe sahibiz. Yönetimimizle ve oyuncularımızla teknik heyet olarak iyi bir sinerji yakaladık. Oluşturduğumuz bu ekip ruhuyla sezon sonunda hedeflediğimiz Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.




Bakmadan Geçme