Eski öğrenci rakip oldu!

Beşiktaş Mogaz, Almanya’da galip.

HENTBOLHABER.NET – Beşiktaş Mogaz gençler takımının hazırlık kampı sebebiyle çıktığı Avrupa turu oldukça enteresan bir mücadeleye ev sahipliği yaptı.

Kampa İsveç’te başladıktan sonra Almanya’ya geçen Beşiktaş ekibi,  2016 yılında Almanya’ya transfer olan ve kariyerini Almanya üçüncü liginde sürdüren eski Beşiktaş altyapı ve Cent Koleji oyuncusu Hüseyin Öksüz’ün takımı Oranienburger HC’nin gençler takımıyla karşı karşıya geldi. Maç yalnızca iki altyapının mücadelesi değildi. Beşiktaş altyapısının tecrübeli antrenörü Yusuf Ali Kurt, eski öğrencisi Öksüz’le de hasret giderme şansı buldu.

Haber

Hazırlık maçını organize eden Hüseyin Öksüz, “Yusuf Hoca benim ilk antrenörüm. Çok fazla anımız var beraber. Maç başında ve sonunda da bolca sohbet edip eskileri andık. Bu güzel bir organizasyonun bir parçası olmak benim için çok keyifliydi” derken, geçtiğimiz sene kendi yaş kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Beşiktaş’ın altyapı sorumlusu Yusuf Ali Kurt “Turun en keyifli anlarından biriydi bizim için. Sert bir sezona hazırlanıyoruz, iki sene içinde Okullarası Dünya Şampiyonası’nda hedefimiz büyük, bunun için kampları iyi geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Maç sonrası skoru değerlendiren Orianenburg teknik sorumlusu Martin Richter ise “Fiziksel kalitesi inanılmaz yüksek ve hızlı bir takımla karşılaştık. Hızlı çıkışlarda bu kadar başarılı olmalı top kayıplarımızı cezalandırdı” dedi.

Foto: moz.de




Bakmadan Geçme