Eskişehir Hafta Sonu Eski DOST’ları Ağırladı

1 Mart 2014 Eskişehir- Özel Dost Lisesi Veteran Hentbol Etkinliği (Sarp Turanlıgil Anısına) Eskişehir, Özel bir hentbol gününe tanık oldu.

Geçen yıl hayata vedaeden eski okul ve hentbolcuarkadaşları Sarp Turanlıgil anısına,sporculuk yıllarında en çok geldikleri il olan Eskişehir’e gelerek,Eskişehir’liVeteran hentbolcularla maç yaptılar.

Kenan Öner’in hentbolcularından oluşan İstanbul ekibi, 1 Mart sabahısaat 05:30İstanbul’dan yola çıkaraksaat 11;00 de Eskişehir’eulaştı. Aileleri ile birlikte Eskişehir’e gelen ekip, maç öncesihazırlıklarını yaptı.

Sarp Turanlıgil Anısına yazılı pankartlar asıldı,bayraklar dağıtıldı, t-shirt’lerveşapkalar giyildi.Sunucunun,sporcularıntek tek isimlerini okumasıylasahaya çıkıldı. Ogünü hep hatırlatacak olan küçük hediyeler verildi. Bir bayan, ikierkek maçı yapıldı. Maç ısınmalarında o günlerde dinlenilen müziklerçalındı. Es-Es Bandosu tribünlerde yerini aldı, herkesi coşturdu.Anadolu Üniversitesi’nin minik kızhentbol takımı devre aralarında dansgösterileri yaptı.


Akşam saat 19:30 daEskişehirveÖzelDost Lisesi hentbolcuları,Dede Park Otel’de yemekte buluştu. Arto Kocabay,çok sevdiği arkadaşıSarp Turanlıgil’i anlattı, duygulu anlar yaşandı, o gece orada olmanedeni olanŞahin Köktürk, Kenan Öner vehentboldanbahsetti. İyi kihentbolcu olduğunu, iyi ki Dost’lu olduğunu söyledi. Birlikte şarkılar söylenildi, sohbetler geçmişe gitti. Kenan Öner’i, Özel Dost Lisesi hentbolcularının yanı sıra o gece,antrenörlük hayatında ilk şampiyonluğu yaşatan19 Mayıs Ortaokuluhentbolcuları vekulüplerde birçok kez birincilik kürsüsüne çıkanArçelik Spor Kulübü sporcuları dayalnız bırakmadı. ÖğretmenleriMünevver ve Sırrı Özşen, hakem arkadaşları Vehbi İşgören, Rıfat Pala,Hakan Küçükyılmaz,Ziya Davaslıgil, Metin Tomsuk’da1 Mart günüKenan Öner’in yanındaydı.

2 Mart günü Eskişehir turuna katılan İstanbul ekibi dahasonraİstanbul’a hareket etti. Sinan Öner önderliğinde mükemmel birev sahipliği ve organizasyonuyapanEskişehir ekibi,böyle bir gün ve böyle bir mutluluğu yaşatmanınhaklı gururunu yaşadıklarınısöyledi.

 
Haber
Haber
Haber

Bakmadan Geçme