Eskişehir Hentbol’da hedef Genç Uşakspor

Eskişehir Hentbol SK, Kadınlar Süper Lig’in 3. Haftasında 25 Eylül 2016 Pazar günü saat 14:00’de Uşak deplasmanında olacak.

HENTBOLHABER.NET – Eskişehir Hentbol Spor Kulübü’nün antrenörü Sertan Sarpaş, takımın son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Genç Uşak maçının ligdeki önemli hedef maçlarından birisi olduğu belirten Sarpaş, “Bu hafta Genç Uşak ile deplasmanda zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Takımımın bu maçı kazanacak güce sahip olduğunu herkesin bilmesini isterim. Kötü bir fikstür ile lige başladık ve ilk iki maçımızı da kaybettik. 18 oyuncumun 10’u U15-U17 genç milli takımların kamplarına katılıp forma giyiyorlar. Yaş ortalaması çok düşük olan bir takım ile mücadele ediyoruz. Ben oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. Uşak’tan galibiyet ile döneceğiz. Hırvat Maja Koznjak ile her konuda anlaştık. Lisansı yetişirse Uşak maçında oynatmak istiyoruz. Makedonya Milli Takımında da görev alan Zorica Mihajlova’yı Malaga takımından transfer ettik. Evrak problemleri çözülür çözülmez oda maçlara çıkabilecek. Amacımız küme düşme potasından olabildiğince uzaklaşmak ve ligde tecrübe kazanmak. Eskişehirli sporseverlerin bize olan sevgilerinin ve güvenlerinin farkındayız. Bizlere olan ilgilerini arttırarak desteklerine devam etmelerini onlardan rica ediyorum” ifadelerini kullandı.




Bakmadan Geçme