ESYSK sağlık taramasından geçti

Haber: SERVET YILDIZTEPE ELAZIĞ (İHA) Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü (ESYSK), Kadınlar 2. Lig ekibi sağlık kontrolünden geçirildi.

“Annelerin Gururu Memleketin Huzuru Kızlarımız” adlı SODES projesi kapsamında kurulan ESYSK 2. Lig Kadın hentbol takımının, proje ortağı olan Medical Park Elazığ Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünde, sporcular birçok testten geçti. Sağlık taraması sonucunda bir değerlendirme yapan Takım Antrenörü İsmail Bayraktar, hastane yönetimi ve personeline göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ettiğini ifade etti.

Bayraktar, “Genel anlamda çok kapsamlı bir sağlık taraması yapıldı. Sporun, sağlıklı yaşam demek olduğunu biliyoruz. Ancak son zamanlarda genç sporcuların ani ölümleri sıkça yaşanıyor. Böyle bir tehlikeyle karşı karşıya kalmamak için spora başlamadan önce rutin sağlık kontrolünden geçmek gerekiyor. Bizde bu proje kapsamında proje ortağımız Medical Park Elazığ Hastanesi ile işbirliği içerisinde genel anlamda çok verimli bir sağlık taraması yaptık. Rabbime çok şükür kızlarımızda korkulacak herhangi bir rahatsızlık çıkmadı. Proje faaliyet programı çerçevesinde hızla devam ediyor. Destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme