Ezeli Rekabete Gölge Düştü

Üsküdar Belediyespor ile Muratpaşa Belediyespor arasında oynanan Bayanlar Hentbol Süper Ligi Play-off 4. maçında Üsküdar Belediyespor’un pankart tepkisi maça damga vurdu.

Haldun Alagaş Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Üsküdar Belediyespor tarafından Muratpaşa Belediyesi’nin sloganı; ‘Önemli olan hentbol oynamak’ sloganına atfen Haldun Alagaş Spor Salonu tribünlerine; ‘Önemli olan hentbol oynamak değil adam olabilmek’ , ‘Önemli olan hentbol oynamak değil insan olabilmek’ ve ‘Önemli olan hentbol oynamak değil ahlaklı olabilmek’ yazılı üç adet pankart asıldığı görüldü.

Ntvspor’dan canlı yayınlanan bir karşılaşmada yaşanan bu olay hentbol severlerin aklında soru işaretleri oluşmasına ve tepkiyi anlamamalarına sebeb olurken, iki takım arasındaki büyük rekabetin farklı kulvarlara çekilmesine ise sporseverler tepki gösterdi.
 

Haber

ÜsküdarBelediyesinin, deplasmanda oynadığı serinin üçüncü maçındaAntalyaMuratpaşa Belediyesi taraftarlarının, oyuncularına küfürlütezahüratlarda bulunmasına salona asılan pankartlarla tepki gösterdiğiyetkililer tarafından bildirildi.

İlk devre boyunca yerinde asılı duran bu üç pankart, gelen tepkiler üzerine karşılaşmanın devre arasında yerinden kaldırıldı.
 

Bakmadan Geçme