Faruk Kaymakçı’dan Hentbolun En’lerine mesaj

Hentbolhaber.Net’in organize ettiği 2020-21 Sezonu Yurtbay Seramik Hentbolun En’leri Ödül Töreninde Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Faruk Kaymakçı, geceye özel mesajı ile katıldı.

HENTBOLHABER.NET – Özel gecede hentbolcular ödüllerini alırken, Faruk Kaymakçı’da geceye özel mesajı ile katıldı. Bu en özel geceye katılan Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanımıza, Hentbolhaber.Net olarak teşekkür ederiz.

Faruk Kaymakçı gönderdiği mesaj da şunları söyledi:

“Tüm Hentbol camiasına Ankara’dan en iyi dileklerimi sunuyorum .2020-21 sezonu Hentbolun En’lerinin belli olduğu bu akşam aranızda olmak istemiştim. Ancak Ankara’daki işlerimin yoğunluğu sebebiyle bu fırsatı bulamadım. Hentbolsever olarak hentbolu yakından takip ediyorum. Tosya’da toprak sahada başladığım hentbol beni önce Kastamonu’da sonra Belçika’da ve yurdumuzun değişik köşelerinde bana bu sporu yapma fırsatı verdi. Memleketim Kastamonu Türkiye Şampiyonu oldu. Daha önce de yurt içi ve yurt dışında kazandığı önemli başarılar var. Tüm hentbol takımlarımızın özellikle Avrupa’da yapacağı maçları yakından takip edeceğiz. Avrupa Kupaları’nda ülkemizi temsil edecek takımlarımıza Dış İşleri Bakanlığı ve Avrupa Birliği Başkanlığı olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Avrupa Birliği Başkanlığı çerçevesinde bir çok sporcu teşviği içeren programların olduğunu ifade etmek istiyorum. Tüm sporseverleri bu programlara başvurmaya davet ediyorum. Geride bıraktığımız 2020-2021 sezonunda Türkiyenin En’leri olan takımları ve sporcuları yürekten kutluyorum başarıların devamını dilerim” 

https://www.instagram.com/tv/CTVDNwxDXbB/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

 

 

Bakmadan Geçme