Fatih Işık: “Bu Maçı Unutmalıyız”

Hafta sonu Maliye Milli Piyango Spor Kulübüne karşı istediği sonucu elde edemeyen Bursa Nilüfer Belediyespor’da Antrenör Fatih Işık, Maliye Milli Piyango maçının unutulması gerektiğini belirtti.

Fatih Işık, Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu değerlendirmelerde şu cümleleri söyledi:

"Piyango takımını kutluyorum,haklı bir galibiyet aldılar. Maçın 15 dk sından itibaren oyununkontrolünü ellerinde tuttular ve  bulmuş olduğumuz netpozisyonlarda sonuca ulaşamayınca kalemize kontra hızlı hucumlar yedik. Bu ataklar takımımızın mental anlamda dağılmasına neden oldu. Rakibimizyerleşik hucumda ise bize göre daha disiplinli ve sitem içerisindeoynadı ve sonuca etki edecek net pozisyonlar buldu. Sonucunda da bu pozisyonlarıiyi değerlendirdi."dedi.

BU MAÇI UNUTMALIYIZ

Işık, "Artık bu maçı unutupgeleceğe bakmamız gerekiyor. Takım olarak hiçbir maçın oynanmadan, mücadele etmeden ve doğru şeyleri yapmadan kazanılmayacağını bir kezdaha gördük ve tecrübe ettik.

İnşallah bizim için büyükbir ders niteliğinde olur. Takımıma inanıyor ve bir o kadar dagüveniyorum. Bu kadar yoğun maç trafiğinin yaşandığı bu dönemde böylekazalar yaşanabilir diye düşünüyorum. En kısa zamanda toparlanıp hedefedoğru ilerlemeye devam edeceğiz. Bunun için de hiç bir eksiğimiz yok, kısa zamandatoparlanıp iyi işler yapacağız.Sporcularıma güvenim tam."dedi.

SAHA VE SEYİRCİ AVANTAJINI KULLANACAĞIZ

Fatih Işık, Mersin Hentbol Spor Kulübü ile 11 Aralık Çarşamba günü karşılacaklarını  belirterek bu maç ile ilgili şunları söyledi: "Zor maç olacak. Lig de hertakım tehlikeli bunu da bu hafta yaşayarak bir defa daha gördük. Her iki takımadına da kolay bir maç değil. Saha ve seyirci avantajını kullanarakgalibiyet için kenetlenecegiz. Ekip olarak iyi mücadele ederek , hentbolun güzelliklerini ortaya koyacağız.Her iki takıma da başarılar dilerim."dedi.


Bakmadan Geçme