Fatih Işık: 'Galibiyet kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz'

21 Mart Pazartesi Eskişehir Porsuk Spor Salonu'nda Eskişehir Ormanspor, Spor Toto Spor Kulübü'nü ağırlayacak.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Ligin iddialı iki takımının seyir zevki yüksek mücadelesini Trt Spor Yıldız canlı olarak  16.00’da yayınlayacak.

Maç öncesi Eskişehir Spor Kulübü antrenörü Mehmet Fatih Işık, hentbolhaber.net’ten Tuğba Akkesen’e özel açıklamalarda bulundu.

Işık,  “Gerçekten zor bir maç olacak. Bunun için tüm hazırlıklarımızı gerçekleştirdik. Pazartesi, aynı zamanda 21 Mart Dünya Ormancılık günü.  Bu özel güne bu maçın denk gelmesi de bizim kulübümüz adına önemli bir tesadüf oldu. Kendi sahamızda, kendi seyircimizin önünde galibiyet kazanmak istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı en iyi şekilde gerçekleştirdiğimizi söyleyebilirim. Takımın moral ve motivasyonu da gayet yerindedir. Takımda herhangi bir eksiklik bulunmamaktadır.  Maçın canlı yayında olması da Dünya Ormancılık Günü’nde bizim için çok önemli. Hem televizyon başında hem de tribünde seyircilere güzel bir maç seyrettireceğimizi düşünüyorum. Galibiyet kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Kazanan taraf olmak istiyoruz.” dedi.

“Ramazan Döne, hentbol için efsane kişilerden birisidir.”

Ligin en çok gol atan oyuncuları sıralamasında Eskişehir Orman Spor’un tecrübeli oyuncusu 40 yaşındaki Ramazan Döne 113 gol ile dikkat çekmektedir. Bu konu hakkında da görüşlerine başvurduğumuz Mehmet Fatih Işık, başarılı oyuncu hakkında düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Ramazan Döne’nin bizim kadromuzda bulunmasından dolayı çok şanslı olduğumuzu dile getirmeliyim. Türkiye’nin hentbol için efsanelerinden birisidir. Gerek ağabeyliği gerekse örnek davranışları ile de takıma liderlik yapmaktadır. Ligde de gol krallığı sürecini de gayet iyi götürmektedir.”

Eskişehir’de maç saatine kadar hava durumunun herhangi bir olumsuzluk yaratmayacağını da aktaran Işık, her iki takım için başarılar dileyerek sözlerini sonlandırdı.

Bakmadan Geçme